COOL GREECE

Απόδραση στη Μεσσηνία: Όλα όσα μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο τριήμερο του Navarino Challenge


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

Απόδραση στη Μεσσηνία: Όλα όσα μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο τριήμερο του Navarino Challenge
Το Navarino Challenge, η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, μας δίνει αφορμή για μια εκδρομή με πολλές επιλογές στη Μεσσηνία και την Πύλο

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Μεσσηνία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας, προσελκύοντας ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Βουνό και θάλασσα, μαγευτική φύση, ιστορία, πολιτισμός, παράδοση και γαστρονομία συνδυάζονται αρμονικά σε έναν ξεχωριστό προορισμό τεσσάρων εποχών που μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες.

Στη Μεσσηνία, φυσικά, η Costa Navarino ως προορισμός προσφέρει διαμονή σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, πάνω από 40 εστιατόρια και ένα εύρος εμπειριών και δράσεων.

Επίσης, φέτος άνοιξε η Navarino Agora, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους. Ένας δια δραστικός, πολυπολιτισμικός χώρος, που συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας και ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων με σεβασμό στη μεσσηνιακή παράδοση.

Το επερχόμενο Navarino Challenge 2023 αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για να βρεθείτε στη Μεσσηνία τον Οκτώβριο και να απολαύσετε τρεις μέρες άθλησης και χαλάρωσης σε μαγικά τοπία. Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα επιστρέφει ανανεωμένη για 11η χρονιά, στις 13-15 Οκτωβρίου, στην Costa Navarino και την Πύλο, παρουσιάζοντας πάνω από 40 αθλητικές δραστηριότητες.

Από τις συναρπαστικές δράσεις του Navarino Challenge μέχρι τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, συγκεντρώσαμε σε έναν μίνι οδηγό όλα όσα μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε σε ένα αξέχαστο τριήμερο στη Μεσσηνία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travelgo.gr