COOL GREECE TRAVELLERS

Lotus Spa στο Santa Marina Resort & Villas


24 Ιουλίου 2013

Ειδικές θεραπείες χαλάρωσης και ανανέωσης με αγνά προϊόντα.

Το Santa Marina Resort & Villas, μοναδικό σε θέα και τοποθεσία στη χερσόνησο του Ορνού στη Μύκονο, ανακαίνισε φέτος το Bayview Beach Restaurant & Bar στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Έτσι, από το καλοκαίρι του 2013 λειτουργεί πλήρως ανανεωμένο, έτοιμο να προσφέρει στους πελάτες του στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης πολυτέλειας. Η παραλία του ξενοδοχείου έχει επίσης αναβαθμιστεί και υποδέχεται τους καλεσμένους της με νέα επίπλωση, μοναδικά day-beds και ξαπλώστρες από ξύλο teak για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Επίσης, φέτος το ξενοδοχείο επεκτείνει τη λειτουργία του Lotus Spa και στο χώρο της παραλίας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι πελάτες του Santa Marina Resort & Villas θα έχουν τη δυνατότητα να αφεθούν στις παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές ειδικών και να αποκαταστήσουν την ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος με θεραπείες χαλάρωσης, ανανέωσης, ενυδάτωσης και σύσφιξης.

Το Lotus Spa φέτος θα προσφέρει, μεταξύ άλλων, θεραπείες από την ILA, μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία απο την Αγγλία με πλήρη σεβασμό στη φύση, που χρησιμοποιεί αγνά προϊόντα, φτιαγμένα στο χέρι από φυτά διαλεγμένα και καλλιεργημένα με προσοχή από όλες τις άκρες του κόσμου και αρώματα που σε ταξιδεύουν σε μαγικές αισθήσεις.

ila

Santa Marina Resort & Villas, A Luxury Collection Resort Hotel Address: Ornos Bay, 84600 Mykonos, Greece Hotel Phone: t +30.22890.23220 f +30.22890.23412 Athens Sales Office Address: Cecil Building, Xenias 5, 3rd Floor, Kefalari, 14562, Athens, Greece Athens Office Phone: t +30.210.4226571 f +30.210.4226573

luxurycollection.com/santamarina & santa-marina.gr Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.