COOL GREECE TRAVELLERS

Κανονίστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές απ΄το κινητό ή το tablet σας


30 Μαΐου 2014

Η τεχνολογία στις υπηρεσίες σας για την οργάνωση των καλοκαιρινών σας διακοπών.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι η διάθεση αλλάζει και η εικόνα από εξωτικές παραλίες με τιρκουάζ νερά ή από τα γραφικά σοκάκια ενός νησιού στις Κυκλάδες δυναμώνει στο μυαλό σας. Το καλοκαίρι φέρνει μια δραστική αλλαγή σχεδόν στα πάντα: στον ρυθμό της καθημερινότητας, στα πρέπει, στις δυσκολίες, στην τάξη και την οργάνωση, στις υποχρεώσεις, στο άγχος. Η αλλαγή αυτή είναι αρκετά χρήσιμη καθώς συμβάλλει στην χαλάρωση, την ανανέωση, στο καινούριο. Για το λόγο αυτό οι καλοκαιρινές διακοπές είναι αναγκαίες. Το ζητούμενο είναι πως μπορείτε να οργανώσετε τις ιδανικές διακοπές για εσάς εύκολα και γρήγορα;

Μέσω του HotelsCombined.gr, της Νο1 ιστοσελίδας σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο, έχετε την δυνατότητα να αναζητήσετε ξενοδοχεία, να κάνετε σύγκριση των τιμών τους, χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε σε κάποια άλλη ιστοσελίδα. Στην ουσία το HotelsCombined είναι όλα τα site κρατήσεων σε ένα. Επιπρόσθετα, μέσω της εφαρμογής που διαθέτει καθιστά το booking μια απλή και καθόλου χρονοβόρα υπόθεση μέσω του κινητού ή του tablet, εντοπίζοντας τις χαμηλότερες ξενοδοχειακές τιμές για τον προορισμό που έχετε επιλέξει να κάνετε τις διακοπές σας.

faf

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HotelsCombined μας δίνει πληροφορίες η Eπιστήμη Οικονομοπούλου, Market Manager για την ελληνική και κυπριακή αγορά.

Πείτε μας λίγα λόγια για το HotelsCombined;

Το HotelsCombined ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο για το 2013 στα World Travel Awards. Εξυπηρετεί πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες το χρόνο, ενώ είναι διαθέσιμη σε πάνω από 40 γλώσσες. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι διαθέτει στις λίστες του 800.000 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Όσον αναφορά στα καταλύματα σε Ελλάδα και Κύπρο η κάλυψη αγγίζει το 100%.

Σε τι διαφέρει το HotelsCombined από άλλες ιστοσελίδες online κρατήσεων όπως το booking ή το expedia;

Η ειδοποιός διάφορά του HotelsCombined είναι ότι, σε αντίθεση με τα περισσότερα site online κρατήσεων, κάνει ταυτόχρονα αναζήτηση και σύγκριση τιμών από διαφορετικά site όπως τα προαναφερθέντα. Είναι δηλαδή μία μηχανή μετα-αναζήτησης (metasearch engine) κάνοντας αναζήτηση σε πολλαπλές μηχανές αναζήτησης προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν την καλύτερη προσφορά χωρίς να πρέπει να επισκεφθούν ξεχωριστά δεκάδες ιστοσελίδες κράτησης ξενοδοχείων. Έτσι, μπορεί κάποιος να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα εντοπίζοντας τις καλύτερες προσφορές των πιο γνωστών και αξιόπιστων site με ένα μόνο κλικ! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μόλις επιλέξουν την προσφορά που τους ενδιαφέρει ανακατευθύνονται στην ιστοσελίδα την τιμή της οποίας επέλεξαν και μέσω αυτής πραγματοποιείται η κράτηση.

Ποια είναι μερικά από τα tips που θα δίνατε σε αυτούς που ψάχνουν για ξενοδοχείο τελευταία στιγμή;

Γενικά στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε να κάνουμε κρατήσεις ξενοδοχείων πολλούς μήνες πριν να ταξιδέψουμε όπως άλλοι λαοί της Ευρώπης, αλλά είμαστε της τελευταίας στιγμής κυνηγώντας παράλληλα και τις χαμηλές τιμές. Τη λύση έρχεται να δώσει το HotelsCombined με την προσφάτως ενημερωμένη εφαρμογή του, διαθέσιμη για κινητά και tablet. Λειτουργεί ακριβώς όπως και η ιστοσελίδα, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εντοπίσουν ανά πάσα στιγμή τα καταλύματα που βρίσκονται κοντά στην περιοχή από την οποία κάνουν αναζήτηση. Παράλληλα, προβάλλει τα ξενοδοχεία σε χάρτη και διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για κάθε κατάλυμα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν απαιτείται κανενός είδους εγγραφή και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να βρει τις χαμηλότερες τιμές του διαδικτύου οπουδήποτε κι αν βρίσκεται και για οποιονδήποτε προορισμό επιλέξει. Τόσο απλά και γρήγορα!

Πώς μπορούν οι χρήστες να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή διαμονή;

Στα περισσότερα ξενοδοχεία υπάρχει βαθμολογία η οποία προκύπτει από την αξιολόγηση εκατομμυρίων επισκεπτών μιας και το HotelsCombined συγκεντρώνει πάνω από 38 εκατομμύρια κριτικές. Για κάθε ξενοδοχείο υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες, ενώ μπορεί κανείς να διαβάσει την περιγραφή των παροχών και των εγκαταστάσεων κάθε καταλύματος. Τα πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέξουν το κατάλληλο ξενοδοχείο με βάση την τιμή, των αριθμό των αστεριών, τις ανέσεις, τη βαθμολογία ή την απόσταση από σημεία ενδιαφέροντος.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των Ελλήνων στο εξωτερικό σύμφωνα με τα δικά σας στοιχεία;

Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης παρατηρήθηκε μια μεγαλύτερη προτίμηση για ελληνικούς προορισμούς ιδιαίτερα για τις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, αλλά πόλεις όπως το Λονδίνο, η Ρώμη και το Βερολίνο αποτελούν διαχρονικά αγαπημένους προορισμούς των Ελλήνων τουριστών λόγω και των σχετικά οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων. Βέβαια, με το HotelsCombined μπορεί κανείς να ταξιδέψει και σε πιο ακριβούς προορισμούς εξοικονομώντας χρήματα από τη διαμονή.

Δωρεάν download της εφαρμογής:

appstoregoogleplay

[gallery-344822] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.