COOL GREECE TRAVELLERS

10 καλύτερες του παραλίες του κόσμου


14 Ιουλίου 2014

Baía-do-Sancho-Noronha2.jpg

Για όσους βρίσκονται στον δρόμο, στο γραφείο, στο σπίτι με τα παιδιά ή οπουδήποτε αλλού και όχι σε κάποια παραλία να χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα, εμείς σας έχουμε τη λύση.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου για ένα γρήγορο φωτογραφικό ταξίδι το οποίο θα σας ξεκουράσει και θα σας μεταφέρει σ΄άλλη γη, σ΄άλλα μέρη... Τιρκουάζ νερά, χρυσαφένια αμμουδιά, απότομα βράχια, φοίνικες, απέραντες παραλίες, είναι μόνο απ΄τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν μοναδικά τοπία. Τοπία που μας κάνουν να θέλουμε επειγόντως διακοπές. Και επειδή οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους σας αφήνουμε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη "θέα" τους.

Baía-do-Sancho-Noronha

Πρώτη στη λίστα είναι η Baia do Sancho στην Βραζιλία.

clifton south africa

Τα σπίτια βρίσκονται διάσπαρτα στην παραλία, στους πρόποδες του Clifton στο Cape Town.

Fam170007_sw_RhossiliBay_16x9

Σειρά έχει η Rhossili Bay, στην Ουαλία. Όταν ο καιρός το επιτρέπει είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμoυ.

Mac Wallpapers

Η Lanikai Beach στην Hawaii. Στο νούμερο ένα προορισμό παγκοσμίως για surf.

Ngarunui-Beach_1000_1000_90

H Ngarunui Beach στην New Zealand. Η New Zealand λόγω του ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα σε σύγκριση με τις άλλες ηπείρους, διατηρεί ακόμα παρθένα τοπία και παραλίες. Εξωτικά μέρη πέρα από κάθε φαντασία.

nikki-beach-marbella

Ένας πιο κοσμοπολίτικος προορισμός τώρα. Η Nikki Beach Marbella στην Ισπανία είναι μέσα στις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Λευκά κρεβάτια μέχρι την θάλασσα, λευκή άμμος, τιρκουάζ νερά και ψηλά φοινικόδεντρα συνθέτουν το τοπίο.

skeleton coast-skeleton-coast-flying-safari-01_940_529_80_s_c1

Είστε έτοιμοι για πιο υψηλές θερμοκρασίες; Τότε ο Walvis Bay στην Namibia είναι αυτό που ζητάτε. Όσο για τους λάτρεις της χρυσής αμμουδιάς νομίζω πώς η παραλία αυτή θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες τους.

Turquoise-Bay-Exmouth-Exmouth-Australia

Το όνομα της παραλίας αυτής είναι Turquoise Bay. Λογικό θα λέγαμε. Βρίσκεται στην Αυστραλία και μεταξύ μας κρίνοντας απ΄την φωτογραφία και μόνο η παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ΄την Turquoise Bay.

visitare_isole_antille_Anse_de_Mays2

Η Anse Lazio στις Seychelles είναι πραγματικά πανέμορφη.

Capture

Η Jeeva Beloam Beach Camp στην Indonesia είναι η τελευταία της δεκάδας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.