COOL GREECE TRAVELLERS

Εκατομμύρια τουρίστες διαφημίζουν το ελληνικό καλοκαίρι


29 Ιουλίου 2014

Μέσα από το instagram!

Την τιμητική της έχει η Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι καθώς η ραγδαία αύξηση του αριθμού των τουριστών έχει αντίκτυπο και στα social media κάνοντας γνωστές τις ομορφιές της πατρίδας μας σε όλο τον πλανήτη.

Η χώρα μας είναι γεμάτη όμορφες γωνιές που, μέσα από φωτογραφίες, κάνουν τον γύρο του κόσμου, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδευτές. Ψηλά βουνά που σου κόβουν την ανάσα, μοναδικά σημεία με μαγευτική θέα, υπέροχες παραλίες, γραφικά χωριά, παραδοσιακοί οικισμοί, απέραντες εκτάσεις πράσινου, και γαλάζιου είναι κάποιοι μόνο λόγοι για τους οποίους είμαστε περήφανοι ως Έλληνες. Διαθέτουμε άλλωστε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο που σε αρκετές περιοχές, για την ώρα τουλάχιστον, έχει παραμείνει αγνό και παρθένο.

Φέτος λοιπόν το Instagram έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες Ελλήνων και ξένων τουριστών οι οποίοι «ανεβάζουν» τα μέρη που έχουν επισκεφτεί, τα φαγητά που έχουν φάει τις δραστηριότητες που έχουν κάνει και οτιδήποτε άλλο αντικατοπτρίζει αυτό που λέγεται: «ελληνικό καλοκαίρι».

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ψάχνοντας για την Ελλάδα στα tags #Greece, #Greekislands, #Greekfood και όλα τα σχετικά, είναι το ότι τουλάχιστον το 70% των ανεβασμένων φωτογραφιών της χώρας μας προέρχεται από τουρίστες.

Θες τα 165 κατοικήσιμα νησιά μας, θες τα 13.676 χιλιόμετρα ακτογραμμής με τις αξιοζήλευτες παραλίες, θες ο Έλληνας που –όσο να πεις- έχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, τουρίστες από όλο τον κόσμο μας επισκέπτονται κάνοντας μας την καλύτερη διαφήμιση μέσα από τα προσωπικά τους κλικς.

Με τα νησιά και τα ιστορικά μνημεία μας σε πρώτο πλάνο θαυμάστε την Ελλάδα μέσα από το φακό του Instagram. Χαζέψτε την Πελοπόννησο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Χίο, την Κέρκυρα, τη Σύμη και τη Ζάκυνθο σε φωτογραφίες που πραγματικά θα ευχόσασταν να είχατε τραβήξει εσείς!

Δείτε τις φωτογραφίες στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.