COOL GREECE TRAVELLERS

Διαγωνισμός ΟΤΕ ΤV & Sundance Channel: Κερδίστε ένα ταξίδι στο Λονδίνο


8 Μαΐου 2015

OTE-TV_Sundance-Copy.jpg

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο ΟΤΕ TV και το Sundance Channel δίνουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό συνδρομητή να ταξιδέψει, μαζί με ένα ακόμη άτομο, στο Λονδίνο και να ζήσει από κοντά ένα μοναδικό κινηματογραφικό event, από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου.

Ο συνδρομητής του ΟΤΕ TV που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο θα απολαύσει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα των νικητών του Sundance Film Festival της Γιούτα.

Για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο newsletter του ΟΤΕ TV ή κάνουν νέα εγγραφή, αρκεί να απαντήσουν σε σχετική με το φεστιβάλ ερώτηση και να συμπληρώσουν την φόρμα που θα βρουν στο newsletter και αυτόματα θα μπουν στην κλήρωση για το ταξίδι. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την Κυριακή 24 Μαΐου.

Το Sundance Channel, που μεταδίδεται στην Ελλάδα μόνο από τον OTE TV, προβάλλει βραβευμένες ταινίες και ανεξάρτητες παραγωγές, σειρές, ντοκιμαντέρ, αλλά και προγράμματα από το ομώνυμο φεστιβάλ.

Το Sundance Film Festival ξεκίνησε το 1978 στην Γιούτα ως ένα φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου με ιδρυτή τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και σταδιακά εξελίχθηκε σε ένα θεσμό με μεγάλη απήχηση και επίδραση παγκοσμίως. Το 2012 επεκτάθηκε και στην Ευρώπη, με το φεστιβάλ του Λονδίνου. Το Sundance Film Festival αναδεικνύει συνεχώς νέα ταλέντα και ανεξάρτητες παραγωγές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το οσκαρικό Whiplash.