COOL GREECE TRAVELLERS

Digital Story Tellers από όλον τον κόσμο παρουσιάζουν την ‘Ιο!


18 Ιουνίου 2015

225.jpg

Digital Story Tellers από όλον τον κόσμο παρουσιάζουν την ‘Ιο! Μια νέα πρόταση για τον τουρισμό από την LuxurIOs Island Experience σε συνεργασία με την Travel Concept Solution & την υποστήριξη του ΕΟΤ.

Στο Νησί του Ομήρου, στο κέντρο των Κυκλάδων, την ‘Ιο, με τις παρθένες παραλίες, τον διεθνή χαρακτήρα, την πολυπολιτισμική αύρα και το ανέμελο lifestyle ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι από την Ελλάδα για όλο τον κόσμο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

You tubers, videographers, Vloggers ζουν στην ‘Ιο, εξερευνούν τις άγνωστες πλευρές της και, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον ‘Ομηρο, αφηγούνται με το δικό τους τρόπο τις σύγχρονες ιστορίες του νησιού.

Με πρωτοβουλία της LuxurIOs Island Experience σε συνεργασία με την Travel Concept Solution και την υποστήριξη του ΕΟΤ η ‘Ιος γίνεται πρέσβειρα μιας νέας πρότασης για τον τουρισμό, τον πολιτισμό και το ταξίδι.

Το project θα ξεκινήσει από 1η έως 31 Ιουλίου. Highlight η εβδομάδα από 18-26 Ιουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “Travel Massive Island- Ios Unconference”.

THE LUXURIOS STORYTELLING PROJECT

Από 1η -31 Ιουλίου και ανα εβδομάδα κορυφαίοι New Media influencers από Ευρώπη, Αμερική και Βραζιλία ζουν στην ‘Ιο απολαμβάνοντας τη φιλοξενία της LuxurΙΟS Island Experience με κοσμοπολίτικη αύρα, γαστρονομία και μοναδικές εμπειρίες στις παρθένες παραλίες του νησιού και special events με διεθνείς DJs στο Pathos Lounge.

2

TRAVEL MASSIVE ISLAND- IOS UNCONFERENCE

18-26 Ιουλίου: TRAVEL MASSIVE Island –ΙΟS UNConference. ‘Ενα καινοτόμο concept με πειραματικό χαρακτήρα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος η συνάντηση και συνεργασία ειδικών, ηγετών και πρωτοπόρων από το διεθνή χώρο του τουρισμού, προκειμένου να δημιουργήσουν και να μοιραστούν ένα θετικό αποτέλεσμα για το νησί της ‘Ιου εξερευνώντας το αειφόρο μέλλον. www.travelmassive.com/events/travel-massive-island-unconference LuxurIOS Island Experience

H LuxurIOS Island Experience είναι πιστή στις αρχές του αειφόρου τουρισμού για την ανάπτυξη της ‘Ιου. Προσφέρει υψηλή ποιότητα και υπηρεσίες στην τουριστική υποδομή του νησιού, στοχεύοντας στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και την προστασία του περιβάλλοντος. «Δε χρειάζεται να καταστρέψουμε το περιβάλλον για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας» είναι η κεντρική φιλοσοφία η οποία χαρακτηρίζει κάθε βήμα ανάπτυξής της στο νησί της ‘Ιου.

Η LuxurIOS Island Experience διαθέτει το Agalia Suites SLH Boutique Hotel και lounge venues στα πιο αξιαγάπητα και μοναδικά μέρη της ‘Ιου. www.luxurios.com

3

Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ως ο επίσημος φορέας τουρισμού της χώρας, πάντοτε ενθαρρύνει και ενισχύει δράσεις που στοχεύουν στην ουσιαστική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Σε αυτό το πλαίσιο και δεδομένης της στρατηγικής επικοινωνιακής στροφής του ΕΟΤ προς το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια η οποία διενεργείται μέσα από visitgreece.gr, ο ΕΟΤ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτήν την πρωτοποριακή ενέργεια. Στηρίζει θερμά την ενέργεια και συνεργεί προκειμένου να αναδειχθεί η πλέον αυθεντική και γοητευτική πλευρά της Ίου. www.visitgreece.gr

Τravel Concept Solution

H TCS είναι εταιρία Μarketing - Social & New Media Agency με έδρα το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική με πολυετή εμπειρία και πετυχημένη δράση στο διεθνή χώρο του τουρισμού και με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στην Ευρώπη, τη Βραζιλία, την Αμερική, την Αφρική και την Αυστραλία. www.travelconceptsolution.com

Travel Massive

Η μεγαλύτερα ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο με επαγγελματίες, ειδικούς και καινοτόμους του τουρισμού. Δραστηριοποιείται σε 95 χώρες συνδέοντας διεθνώς επιχειρήσεις του τουρισμού και του ταξιδιού, media, start ups και travel bloggers & influencers. www.travelmassive.com

Travel Dudes

To πρώτο, διεθνές Social Travel platform με 150 000 αναγνώστες μηνιαίως και εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα Social Media φτάνοντας σε περισσότερα από τρία εκατομμύρια twitter accounts κάθε εβδομάδα. Media Partner.