COOL GREECE TRAVELLERS

PERIVOLI HOTEL: Μια όαση καλά κρυμμένη στη φύση του Ναυπλίου


9 Μαρτίου 2016

Το Ναύπλιο είναι ο κατάλληλος προορισμός για να υποδεχθείτε την άνοιξη καθώς μπορείτε να συνδυάσετε την κοσμοπολίτικη του ατμόσφαιρα και τη φύση της Αργολίδας με μια πολυτελή, χαλαρωτική διαμονή στο ξενοδοχείο Περιβόλι, μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης συλλογής ελληνικών boutique ξενοδοχείων, με περισσότερα από 30 ξενοδοχεία, στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς.

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μόλις 8,5 χλμ. από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, το ξενοδοχείο Περιβόλι, το οποίο φέτος διακρίθηκε με το βραβείο του καλύτερου "Luxury Country Retreat 2016" στα Luxury Travel Guide Global Awards, χαρίζει στους επισκέπτες του τη μοναδική ευκαιρία να απολαμβάνουν την πολυτέλεια, την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τους, βιώνοντας παράλληλα εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες στη φύση.

bar_004

Μπορείτε να ανακαλύψετε τη φύση της Αργολίδας με πολλούς τρόπους μέσα από επιλογές όπως ιππασία, ορειβασία, πεζοπορία σε κρυμμένα μονοπάτια του ορεινού Ναυπλίου, ποδηλασία και Scuba Diving. Επίσης η διαμονή στο "Περιβόλι" προσφέρει την μοναδική ευκαιρία στους λάτρεις του κρασιού να απολαύσουν ένα wine tour στο κτήμα Σκούρας στο Μαλανδρένι, ενώ η Ελαιουργία Ασκληπιείου Μελάς δίνει την κατάλληλη αφορμή για να ανακαλύψετε τα μυστικά του ελαιόλαδου και της ελιάς.

shutterstock_135540548

shutterstock_119142040

Για τα παιδιά υπάρχουν εξίσου ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που συνδυάζουν τη μάθηση με την ευχαρίστηση και το παιχνίδι, όπως είναι η ξενάγηση στην Ακρόπολη της Τίρυνθας και τα θεατρικά παιχνίδια με τους Άθλους του Ηρακλή, καθώς και το δημιουργικό εργαστήριο κεραμικής.

Στο τέλος της έντονης μέρας εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο στην αίθουσα Yoga, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ιδανικό για αρχάριους έως και προχωρημένους. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε την εμπειρία ενός μασάζ ή μιας θεραπείας ομορφιάς στο δωμάτιό σας. Επιλέξτε ανάμεσα στο χαλαρωτικό full body massage, το Shiatsu μασάζ κεφαλιού και προσώπου, το μασάζ ρεφλεξολογίας ποδιών, την εξωτική θεραπεία body peeling, την ενυδατική peel-off μάσκα προσώπου και πολλά άλλα.

Μετατρέψτε το ξενοδοχείο Περιβόλι στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στο ρομαντισμό του Ναυπλίου και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας.

[gallery-573391]