COOL GREECE TRAVELLERS

H Folli Follie σε ταξιδεύει σε μια μοναδική εμπειρία μέσα από το digital διαγωνισμό “Travel the Fashionista Way”


9 Αυγούστου 2016

Η Folli Follie, το διεθνές lifestyle fashion brand, παρουσιάζει το “Travel the Fashionista Way”, ένα μοναδικό καλοκαιρινό διαγωνισμό για τις λάτρεις του στυλ. Δύο άτομα θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου για 4ημέρες και να ζήσουν μία πολυτελή lifestyle εμπειρία, όπως αυτή των 10 international Fashion influencers κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Folli Follie Island Hopping.

Ο διαγωνισμός, θα φιλοξενηθεί στο https://www.follifollie.com/FFsummertrip. Εκεί συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο θα διεκδικήσουν πολυτελή διαμονή στο LYO Boutique, ένα από τα ξενοδοχεία της εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, HotelBrain, όπου διέμεναν κάποιες από τις fashionistas του Folli Follie Island Hopping, καθώς και ξεχωριστά δώρα Folli Follie.

Ο διαγωνισμός “Travel the Fashionista Way” θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 08 Αυγούστου, και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21 Αυγούστου. Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο site της Folli Follie, οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα με τα προσωπικά τους στοιχεία. Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να ακολουθήσουν τη σελίδα της Folli Follie στο Instagram @FolliFollie για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, ακολουθήστε το παρακάτω link: https://www.follifollie.com/FFsummertrip

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο προσωπικό account της Folli Follie στο Instagram: @FolliFollie μετά τη λήξη του διαγωνισμού