ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Jenny.gr στέλνει 40 τυχερές στο θέατρο


24 Μαρτίου 2014

sceneΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου το Jenny.gr εξασφάλισε για εσάς διπλές προσκλήσεις για 6 διαφορετικές παραστάσεις. Το θέατρο είναι μια τέχνη που συνεχίζει να μας συγκινεί, να μας προβληματίζει και να μας διδάσκει. Μπείτε στην κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε 20 διπλές προσκλήσεις για μία από τις παρακάτω παραστάσεις:

1.«Συρανό ντε Μπεζερακ» : Η αριστουργηματική έμμετρη ηρωική κωμωδία του 1897, με ήρωα τον ονειροπαρμένο ξιφομάχο ποιητή με τη διάσημη μύτη, σε μια εξαιρετική παράσταση. Ο Συρανό γίνεται ρόλος ζωής για τον Ν. Καραθάνο, σύσσωμος ο 20μελής θίασος δίνει ρεσιτάλ και η σκηνοθεσία εμφορείται από την τρελή σοφία, την υψηλή ποιητικότητα και τη μεγαλειώδη απλότητα που αποζητά το αληθινό, ζωντανό θέατρο. Με τους Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Αρβανίτης, Όμηρος Πουλάκης και η Ευανθία Ρεμπούτσικα σε διπλό ρόλο έκπληξη. Στο θέατρο Παλλάς.

unnamed (4)

2. "Ο Φον Δημητράκης":Ένας ψεύτης πολιτευτής γίνεται υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης και γελοιοποιείται για χάρη της εξουσίας, προκαλώντας έτσι προβλήματα αλλά και αντιδράσεις μέσα στην οικογένειά του. Πρόκειται για την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη. Ερμηνεύουν ο Π. Φιλιππίδης, Γ. Σκιαδαρέσης, Δ. Μαυρόπουλος, Μ. Κατσανδρή, Φ. Ξυλά.

Capture

3. «Το φιλί της Γυναίκας Αράχνης»: Μεταφερόμαστε στο 1976, στην Αργεντινή, την εποχή της χούντας. Ο Βαλεντίν είναι φυλακή γιατί είναι αριστερός. Ονειρεύεται την επανάσταση. Ο Μολίνα είναι φυλακή γιατί είναι ομοφυλόφιλος. Ονειρεύεται την αγάπη. Μοιράζονται το ίδιο κελί. Πρόκειται για το έργο του Μανουέλ Πουίγκ σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρίγλη. Ερμηνεύουν οι Αποστόλης Τότσικας και Μιλτιάδης Φιορέντζης. Στο θέατρο 104 Εκατοντέσσερα.

unnamed

4. «Θα δούμε τα ραδίκια ανάποδα»: Είναι ένας κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικοί επικήδειοι που και νεκρούς ανασταίνουν! Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται μα και τους υποδύεται ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης. Σκηνοθετεί με σπαραγμό ψυχής ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Όλα διαδραματίζονται στο θέατρο Eliart.

Photo_8

5. «Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας»: Η υπόθεση διαδραματίζεται στην Ζάκυνθο, όπου οι Βαλέρηδες, αρχοντική γενιά, έχουν ξεπέσει οικονομικά, αγγίζοντας τα όρια της φτώχιας. Η κοντέσσα Βαλέραινα κατέχει μια συνταγή που πηγαίνει από Βαλέραινα σε Βαλέραινα και θεραπεύει την «θέλλα» των ματιών. Η οικογένεια όμως έχει περιπέσει σε τέτοια κατάντια που τα παιδιά της κοντέσσας την πιέζουν να ομολογήσει το μυστικό της γιατροσόφι και να πουλήσει την συνταγή σε κάποιον έμπορο, ώστε να αποφύγουν τον ξεπεσμό. Η Βαλέραινα, η οποία αντιστέκεται σθεναρά, θα υποκύψει τελικά στη μεγάλη πίεση που δέχεται; Θα καταφέρει άραγε να μείνει συνεπής στον όρκο της; Παίζουν οι Μαρία Σκούντζου, Αννέτα Παπαθανασίου, Χρήστος Ευθυμίου, Ελένη Βουτυρά, Κώστας Ζέκος, Στέλιος Καραγεωργίου. Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη. Στο Θέατρο Eliart.

valairana_2

6. «Εγώ, η Γωγώ»: Μια γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Πως θα διασωθεί; Ποιός θα τη βοηθήσει να βγει από τον γκρεμό; Αν και συνηθισμένη να της επιλύουν πάντα οι άλλοι τα προβλήματά της, αυτή τη φορά, καλείται να τα βγάλει πέρα μόνη της. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Θα τα καταφέρει η Γωγώ; Ή θα χαθεί; Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα στο Θέατρο Αθηνών.

ego i gogo_2

Extra Info: Οι προσκλήσεις ισχύουν για τις ημερομηνίες από 30/3 έως 2/4. Οι νικητές θα βγουν με τυχαία κλήρωση. «Συρανό ντε Μπεζερακ»: 5 διπλές προσκλήσεις "Ο Φον Δημητράκης": 2 διπλές προσκλήσεις «Το φιλί της Γυναίκας Αράχνης»: 1 διπλή πρόσκληση «Θα δούμε τα ραδίκια ανάποδα»: 3 διπλές προσκλήσεις «Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας»: 4 διπλές προσκλήσεις "Εγώ, η Γωγώ": 5 διπλές προσκλήσεις

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 27/10/2013 ώρα 20:00

Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email.