ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε 5 eBooks από το Cosmotebooks.gr που θα σας συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές σας διακοπές


28 Ιουλίου 2014

photo_books Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Jenny.gr και κερδίστε 5 eBooks "Μέρες και νύχτες που δεν ήταν δικές μας" από το Cosmotebooks.gr.

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τη θάλασσα και τις αμέτρητες ελληνικές παραλίες που μας ξεκουράζουν. Είναι ένας όμορφος τρόπος να δραπετεύει κανείς από την καθημερινότητα, όπως ακριβώς μπορεί να κάνει κι ένα βιβλίο. Το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με πάνω από 1.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks, δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να αποκτήσουν ένα υπέροχο eBook, κατάλληλο για τις καλοκαιρινές διακοπές κι όχι μόνο.

cosmotebooks_logo

Το βιβλίο της Ελισάβετ Παπαδοπούλου "Μέρες και νύχτες που δεν ήταν δικές μας" από τις εκδόσεις Καστανιώτη θα γίνει ο πιο πιστός σας σύντροφος. Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο του βιβλίου στην ιστοσελίδα του Cosmotebooks.gr.

biblio

More info: Το COSMOTEBooks.gr δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει κανείς αποστολή σε διεύθυνση που επιθυμεί ή να παραλάβει από τα καταστήματα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να αποκτήσετε ένα από τα 5 eBooks της Ελισάβετ Παπαδοπούλου "Μέρες και νύχτες που δεν ήταν δικές μας".

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 07/08/2014 στις 23:59.