ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ημέρα της Γυναίκας: Μια τυχερή κερδίζει γι’ αυτήν και 3 φίλες της ένα full pampering αξίας 200€!


4 Μαρτίου 2015

FM_WD_18022015_FB2B_800x600_Fοειρ1.jpg

Θέλεις να νιώσεις ανανεωμένη και προσπαθείς να βρεις τον τέλειο χώρο με τις πιο αναζωογονητικές υπηρεσίες ομορφιάς. Πλέον δεν χρειάζεται να ψάξεις, γιατί η Funkmartini.gr είναι η νέα μηχανή αναζήτησης που μπορείς να κλείνεις το ραντεβού ομορφιάς από το κινητό το pc ή το tablet. Χωρίς άγχος , εύκολα σαν να απολαμβάνεις ένα ποτήρι παγωμένο martini!

Τώρα με ένα απλό κλικ μπορείς να κλείσεις ραντεβού δωρεάν, για κομμωτήριο, μανικιούρ, αποτρίχωση ή ακόμη και για να απολαύσεις ένα μασάζ. Αφέσου στη Funkmartini, να σε συνοδεύσει στη μαγική διαδρομή της ομορφιάς και να κάνει την καθημερινότητά σου πιο funky! Επίσης, μπορείς να να ανταλλάξεις απόψεις, πληροφορίες και να αξιολογήσεις τις υπηρεσίες, μέσω της πλατφόρμας Funkmartini!

Αν θέλεις να γιορτάσεις την Ημέρα της Γυναίκας και να είσαι όμορφη και λαμπερή παρέα με 3 φίλες σου, λάβε μέρος στον διαγωνισμό. Τι πρέπει να κάνεις; Είναι απλό, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κάνε εγγραφή στο newsletter της funkmartini, για να διεκδικήσεις ένα full pampering για εσένα και τις 3 φίλες σου (μαλλιά, μανικιούρ, πεντικιούρ) αξίας 200€ (50€/each). Γιατί όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην ομορφιά!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 5 Μαρτίου στις 23:59