ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τις 4 τυχερές που κερδίζουν bohemian κοσμήματα της σχεδιάστριας Zoe Kompitsi αξίας 410 ευρώ!


14 Μαΐου 2015

Zoe_Kompitsi_ver.jpg

Zoe_Kompitsi_960

Μπείτε στην κλήρωση για να είστε μία από τις τυχερές που θα αποκτήσετε ένα boho κολιέ ή βραχιόλι και θα βρεθείτε στο επίκεντρο των hot jewelry trends για το φετινό καλοκαίρι.

Η σχεδιάστρια Zoe Kompitsi είναι μία από τις πρώτες διδάξασες στο είδος των bohemian μακραμέ κοσμημάτων. Δίνοντας μία chic ματιά στα boho κοσμήματα, μας έπεισε να τα φορέσουμε σε όλα τα διαφορετικά γυναικεία στιλ και ναι να τα αγαπήσουμε! Για ακόμη μία σεζόν λοιπόν θα δούμε τις χειροποίητες μακραμέ δημιουργίες της με ethnic αναφορές, πολλά χρώματα κι ακόμη περισσότερους συνδυασμούς να πρωταγωνιστούν στο καλοκαιρινό στιλ και να γίνονται αγαπημένο κομμάτι.

Δοκιμάστε την τύχη της και κάντε δικό σας ένα από τα δύο κολιέ ή βραχιόλια από τη νέα συλλογή «Anima Libera». Hippie, super stylish, πολύχρωμα και μοναδικά: ό,τι πρέπει για να απογειώσετε τα summer looks σας και να φτιάξετε τη διάθεσή σας.

image1 image2

image3

image4

Πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό του Jenny.gr και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα δύο κολιέ ή βραχιόλια από τη νέα συλλογή «Anima Libera»!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 28 Μαΐου στις 23:59