ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι νικήτριες των clutch AtoZGreek "Greece the land of goddesses and divas"


24 Ιουνίου 2016

AtoZGreek-Special-Edition-1.jpg

AtoZGreek Special Edition (1)

Το περίφημο ελληνικό καλοκαίρι εξυμνείται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τώρα όμως ήρθε η ώρα να "εισβάλει" και στο στιλ μας με τον πιο κομψό τρόπο. Φέτος λοιπόν, επιλέγουμε τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ παραλίας με υπογραφή και άρωμα Ελλάδας! Η special collection "Greece the land of goddesses and divas" από το αγαπημένο ελληνικό beach accessories brand AtoZGreek, αντλεί έμπνευση από τρεις σημαντικές Ελληνίδες και μάς χαρίζει τα πιο μοντέρνα clutches που δεν θα αποχωριστούμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ελληνίδες με εκθαμβωτική προσωπικότητα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία, χαράζοντας μια ξεχωριστή πορεία - η Μαρία, η Μελίνα και η Νάνα, οι οποίες μέσα από το εξαιρετικό τους ταλέντο, ταξίδεψαν το ελληνικό πνεύμα σε όλον τον κόσμο, κοσμούν τα αξεσουάρ που θα βάλουμε οπωσδήποτε στη βαλίτσα μας πριν φύγουμε για το νησί - και όχι μόνο.

AtoZGreek Special Edition (3)

Αντλώντας έμπνευση από τις σύγχρονες αυτές Ελληνίδες ντίβες, ο designer και εμπνευστής των AtoZGreek, Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης δημιούργησε μια special edition σειρά από clutches με τρία μοναδικά σχέδια. Τα συγκεκριμένα, όπως και όλα τα υπόλοιπα του brand, φτιάχνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με τοπικές πρώτες ύλες και τεχνογνωσία. Ο καμβάς προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, το δέρμα από τη Νάουσα ενώ η κατασκευή γίνεται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο από τη «γέννησή» τους, τα summer accessories AtoZGreek έχουν καταφέρει να αποκτήσουν διεθνή παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή, κάνοντας πραγματικότητα το όραμα του δημιουργού τους: να γίνουν οι πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού και πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.

AtoZGreek Special Edition (2)

Αυτά τα μοναδικά κομμάτια λοιπόν μπορούν να γίνουν δικά σας αυτό το καλοκαίρι, αφού το jenny.gr δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν από ένα clutch της συλλογής, φέρνοντας τον πιο stylish και μοντέρνο τόνο στα καλοκαιρινά τους looks.

Μην χάνετε χρόνο, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω προκειμένου να κερδίσετε το must-have αξεσουάρ του φετινού (ελληνικού) καλοκαιριού.

*Ημερομηνία λήξης: Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016