ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τις 3 τυχερές που κέρδισαν βαφές από την Keratin Color, του Schwarzkopf στην απόχρωση που θέλουν για όλο τον χρόνο


22 Δεκεμβρίου 2016

ferretti-bss15-01840541.jpg

Αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος να ανανεωθούμε και να αισθανθούμε καλύτερα είναι να κάνουμε μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας. 
Ο Schwarzkopf για ακόμη μια φορά σφραγίζει τη γυναικεία ομορφιά και αλλάζει τα δεδομένα στις περιποιητικές βαφές με τις 22 μοναδικές αποχρώσεις της Keratin Color.
Όποια απόχρωση και εάν επιλέξετε η KERATIN COLOR, η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη και στα 3 βήματα σίγουρα θα καλύψει το δικό σας στιλ.

Αν παραμένετε πιστές στα trends, μη ξεχνάτε ότι η μόδα φέτος απαιτεί ζεστές καστανές αποχρώσεις. Μήπως λοιπόν είναι καιρός τα μαλλιά σας να μεταναστεύσουν σε πιο θερμά… χρώματα;

Δοκιμάστε τις περιποιητικές βαφές μαλλιών της #KeratinColor, με κερατίνη και επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε για ζεστές αποχρώσεις:
•          5-Καστανό Ανοιχτό
•         4.6-Καστανό Σοκολάτι
•         5.5-Καστανό Χρυσό
•         5.6-Χάλκινο
Ενώ για ανοιχτές αποχρώσεις:
•         7-Ξανθό
•         7.5-Ξανθό Καραμελέ
•         8.65-Ξανθό Ανοιχτό Μόκα
•         9-Ξανθό Πολύ Ανοιχτό
 
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. 3 τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν 12 βαφές μαλλιών, στην απόχρωση της επιλογής του!
Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 28/12/16

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΝΤΑΤΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ TΣΙΡΩΝΗ
Κωνσταντινα Κοντόπουλου

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας HENKEL HELLAS ΑΒΕΕοι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 22/12/2016 και ώρα 13:00 έως την 28/12/16 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 29/12/16 και ώρα 11:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια εταιρεία
HENKEL HELLAS ΑΒΕΕ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.