ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παίξτε αυτό το quiz και κερδίστε κοσμήματα Pandora! Δείτε τις νικήτριες


5 Απριλίου 2017

spr17-radiant-droplet-01-rgb.jpg

1. Που θα θέλατε να μένατε;

α. Σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα, μόνη σας

β. Σε μία μεγάλη μονοκατοικία με την οικογένειά σας

γ. Πουθενά -προτιμάτε να ταξιδεύετε

2. Ποια είναι η πόλη που θα θέλατε να βρίσκεστε;

α. Λονδίνο

β. Βαρκελώνη

γ. Νέα Υόρκη

3. Αν διαλέγατε ένα επάγγελμα, ποιο θα ήταν αυτό;

α. Ελεύθερη επαγγελματίας για κάτι δημιουργικό

β. Ηθοποιός

γ. Αθλήτρια

4. Τι κάνετε όταν ξυπνάτε το πρωί;

α. Πάτε βόλτα τον σκύλο σας

β. Ξανακοιμάστε

γ. Τρώτε πρωινό και τρέχετε στη δουλειά

5. Τι σας αρέσει να κάνετε τα απογεύματα μετά τη δουλειά;

α. Να ακούτε μουσική ή να διαβάζετε ένα βιβλίο

β. Να βλέπετε τηλεόραση

γ. Να κάνετε γυμναστική

6. Ποιο χρώμα από τα παρακάτω προτιμάτε;

α. Κόκκινο

β. Μπλε

γ. Κίτρινο

7. Ποια σειρά είναι η αγαπημένη σας από τις παρακάτω;

α. Sex & The City

β. Friends

γ. Grey's Anatomy

8. Πόσο καλή είστε στο να μοιράζεστε πράγματα;

α. Καθόλου

β. Πάρα πολύ

γ. Κάπου στη μέση

9. Πόσο χρόνο περνάτε με τους φίλους σας;

α. Λίγο και καλό

β. Είστε συνέχεια μαζί

γ. Κατά τη διάρκεια διάφορων δραστηριοτήτων

10. Πώς θα σας περιέγραφε κάποιος;

α. Ρεαλίστρια

β. Αστεία

γ. Γοητευτική

Αν είχατε πιο πολλά α:

Είστε Ανεξάρτητη Doer! Έχετε πολλή αυτοπεποίθηση και δεν χρειάζεστε ιδιαίτερα την βοήθεια των άλλων. Είστε ήσυχες και ρεαλίστριες αλλά και πολύ λογικές. Καλλιεργείτε έντονα τον ατομικισμό σας και απολαμβάνετε να βάζετε σε εφαρμογή τις ικανότητές σας σε νέα καθήκοντα. Είστε όμως και πολύ αυθόρμητα και παρορμητικά άτομα που σας αρέσει να ακολουθείτε τις ξαφνικές εμπνεύσεις σας. Δείτε παρακάτω ποια κοσμήματα σας ταιριάζουν:

[gallery-716507]

Αν είχατε πιο πολλά β:

Είστε Χαλαρή Doer! Oι χαλαροί doers είναι άτομα χαρούμενα και φιλικά. Τους αρέσει να είναι με άλλους ανθρώπους. Είστε έξυπνη, εύγλωττη, πνευματώδης και γοητευτική, ενώ σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής. Δεν σας αρέσει να είστε μόνες. Η δίψα σας για ζωή σιγουρεύει πως αυτοί που είναι δίπλα σας περνούν καλά μαζί σας, ενώ σας είναι πολύ εύκολο να γνωρίζετε κόσμο. Δείτε παρακάτω ποια κοσμήματα σας ταιριάζουν:

[gallery-716508]

Αν είχατε πιο πολλά γ:

Είστε Δραστήρια Doer! Είστε πρόσχαρη και αυθόρμητη. Είστε γοητευτικές και γεμάτες ενέργεια και οι άλλοι τείνουν να προσκολλούν πάνω σας (με την καλή έννοια!) Η σκέψη σας μένει καθαρή και μπορείτε να είστε αντικειμενική ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό σας κάνει τα πιο δημοφιλή άτομα όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων. Η ικανότητά σας να αφομοιώνετε και να επεξεργάζεστε πληροφορίες είναι φαινομενική. Δείτε παρακάτω ποια κοσμήματα σας ταιριάζουν:

[gallery-716509]

Μπείτε στην κλήρωση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και 3 τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν εντυπωσιακά κοσμήματα από τη συλλογή "Hearts of Pandora" της PANDORA.

Κάθε νικήτρια κερδίζει, κατόπιν κλήρωσης, ένα από τα παρακάτω δώρα από τη συλλογή “Hearts of PANDORA”:

  • 1 βραχιόλι από μασίφ ασήμι, ιριδίζον λευκό σμάλτο και κυβική ζιρκόνια - Νικήτρια: Ειρήνη Βασιλείου
  • 1 βραχιόλι από μασίφ ασήμι, μπλε σμάλτο και κυβική ζιρκόνια - Νικήτρια: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΤΑΦΗ
  • 2 δαχτυλίδια από μασίφ ασήμι, μπλε και φούξια σμάλτο και κυβική ζιρκόνια - Νικήτρια: Εμμανουέλα Φωτσαλά

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 14 Απριλίου 2017.

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ​, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 05/04/2017 και ώρα 15:00 έως την 14/04/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 18/04/2017 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.