ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Γίνε το νέο ταλέντο στη μόδα! Πάρε μέρος και κέρδισε την καριέρα των ονείρων σου!


22 Μαΐου 2017

toi-moi-moodboard02.jpg

Το Jenny.gr σε συνεργασία με την Toi&moi αναζητούν τον/την designer που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο της ελληνικής μόδας, καθώς δίνουν την ευκαιρία σε έναν νέο σχεδιαστή ή σχεδιάστρια να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να δημιουργήσει τη δική του προσωπική συλλογή. Ο/η νικητής/νικήτρια, θα δημιουργήσει από κοινού με την Toi&moi μια exclusive collection με 12-15 looks ενώ η όλη διαδικασία της προετοιμασίας της συλλογής θα προβληθεί στο Jenny.gr.

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

1. Λάβε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω.

2. Ο νικητής θα επιλεχθεί από κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από την Τζένη Μπαλατσινού, την ομάδα της Toi&moi, τον fashion editor Μιχάλη Πάντο, τη φωτογράφο Μάρα Δεσύπρη και τους σχεδιαστές Deux Hommes.

3. Ο/η νικητής/νικήτρια θα δημιουργήσει από κοινού με την Toi&moi μια exclusive collection με 12-15 looks, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η όλη διαδικασία της προετοιμασίας της συλλογής θα προβληθεί στο Jenny.gr και τα social media του με άρθρα, φωτογραφίες και videos.

4. Η exclusive collection που θα σχεδιάσει ο/η νικητής/νικήτρια με τη βοήθεια της Toi&moi, θα παρουσιαστεί σε ένα μοναδικό fashion show τον Οκτώβριο του 2017, μπροστά στο πιο fashionable crowd της πόλης.

5. Η συλλογή θα βγει σε παραγωγή και θα πωλείται σε σημεία του δικτύου που η εταιρία θα επιλέξει.

Αν θεωρείς ότι είσαι εσύ εκείνος ή εκείνη που αξίζει να αναδειχτεί ως το New Fashion Talent δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στον πιο μοναδικό interactive διαγωνισμό από το Jenny.gr & την Toi&moi και να δεις το όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα!

Πάτησε εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα έως τις 22/6 για να δηλώσεις συμμετοχή.