ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τις 3 τυχερές που κέρδισαν από μία 24hour DayWear κρέμα της Estée Lauder


7 Ιουλίου 2017

tumblr-inline-mlgxcbe2e21qz4rgp.jpg

Πρωί, βράδυ είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με καθαριστικό κατάλληλο για τον τύπο δέρματος και στη συνέχεια να εφαρμόζουμε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ την ενυδατική. Οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές, κυκλικές και σε κάποια σημεία που χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση-όπως οι ρινοπαρειακές-να είμαστε ακόμα πιο σχολαστικές.

Η Estée Lauder όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει στον τομέα της ομορφιάς. Τα προϊόντα της τα αγαπούν όλες οι γυναίκες, ενώ κάθε μία έχει επιλέξει αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στην ηλικία της, στον τύπο δέρματός της. Ένα από αυτά είναι και η 24hour Daywear κρέμα προσώπου, η οποία περιέχει SPF15 και μας προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Η Estée Lauder και η συλλογή DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant 24-Hour Moisturizers SPF 15, διαθέτει την πιο ισχυρή αντι- οξειδωτική προστασία και ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία της μάρκας μαζί με αναζωογονητική 24ωρη ενυδάτωση.

Αναλυτικότερα διαθέτει ισχυρό αποκλειστικό Σύμπλεγμα Αντι-Οξειδωτικών προσφέρει ένα βέλτιστο μείγμα από – απαραίτητα για το δέρμα – αντι-οξειδωτικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανακυκλώνουν συνεχώς και να αναγεννούν την αντιοξειδωτική τους ικανότητα, συμπληρώνοντας τους φυσικούς αντιοξειδωτικούς πόρους του δέρματος για περιεκτική αντιοξειδωτική προστασία όλη την ημέρα. Ο συνδυασμός είναι τόσο αποτελεσματικός ώστε εξουδετερώνει κάθε βασικό τύπο καταστροφικής ελεύθερης ρίζας βλάβης του δέρματος που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρα σημάδια ωρίμανσης.

Με συνεχή καθημερινή χρήση, βοηθά στην εξάλειψη της εμφάνισης των πρώτων λεπτών, ξηρών γραμμών και της θαμπάδας έτσι ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται πιο απαλή-λεία και πιο φωτεινή.

Η προηγμένη, ευρέως φάσματος Αντηλιακή Προστασία, προσφέρει την καλύτερη UVA προστασία που έχει δημιουργήσει ποτέ η Estée Lauder – κάτω από τα πιο υψηλά standard ανα τον κόσμο για UVA προστασία. Η προστασία και η άμυνα ενάντια στις καταστροφικές ακτίνες UV, βοηθούν το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τέλος το ισχυρό Μείγμα Ενυδατικών Παραγόντων και τα Ενισχυτικά Λιπίδια παρέχουν στο δέρμα άμεση και 24ωρη υγρασία για να το προστατεύσουν από την αφυδάτωση, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει τα σημάδια πρόωρης ωρίμανσης.

Κάθε πρωί, μετά τον καθαρισμό και τον ορό, απλώστε την σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και χαρίστε στην επιδερμίδα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα σας.

Το jenny.gr σε συνεργασία με την Estée Lauder δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερές να αποκτήσουν αυτό το πολύτιμο για την ομορφιά δώρο, την 24hour Daywear κρέμα.

Για να κάνετε δική σας μία 24hour DayWear ενυδατική της Estée Lauder, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Δείτε τους νικητές εδώ:

Μιμή Αρμάου
Ιωάννα Κεραμιτζογλου
Μαρία Ζαγουριανου