ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3 τυχερές κερδίζουν γυαλιά Polaroid στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine


25 Αυγούστου 2017

polaroid-cosmetics-groupage-1-low-vert44718.jpg

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε έντονες αποχρώσεις, όχι μόνο θα βάλει μια απαραίτητη πινελιά χρώματος στα πρώτα looks του Σεπτέμβρη αλλά θα μας φτιάξει και τη διάθεση – αυτός δεν είναι άλλωστε ο σκοπός μας όταν διαλέγουμε ρούχα και αξεσουάρ;

Για να υποδεχτείτε λοιπόν όσο πιο ευδιάθετες και stylish τη νέα σεζόν, το Jenny.gr σας εξασφάλισε 3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου από την Polaroid, στις πιο μοδάτες αποχρώσεις.

Και δεν είναι τυχαία η επιλογή αφού φέτος, η Polaroid γιορτάζει την 80η της επέτειο (1937-2017). Μια εταιρία πρωτοπόρος στην τεχνολογία πολωτικών φακών και παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της οπτικής φροντίδας και των οπτικών, με άτομα παγκόσμιας επιρροής – ονόματα όπως ο Jillian Hervey, Αμερικανός τραγουδιστής και μέλος του συγκροτήματος Lion Babe shuffle Gabby Smith και Puff the Houseman- αποθεώνουν την Polaroid και μοιράζονται τις αξίες της, να αποθεώνουν το ποπ πνεύμα και την άνετη στάση της μάρκας, αλλά και τους καλύτερους πολωτικούς φακούς της αγοράς., το τοπ μόντελ Elliott Sailors, ο Ισπανός καλλιτέχνης Felipe Pantone, οι επαγγελματίες σκέιτερ Sky Brown και Kitchen, καθώς και οι χορευτές.

Για να τα κάνετε δικά σας δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε έως τις 13/9 στο νέο HOPE magazine the email edition και να λάβετε το HOPE στο inbox σας ώστε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.