ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 τυχερές κερδίζουν από έναν ορό Advanced Night Repair της Estée Lauder στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine


13 Νοεμβρίου 2017

can-u-luv-me-again-by-krizza-d6xneeh.jpg

Συγκριτικά με τις κρέμες έχει πιο ελαφριά υφή, γι αυτό διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με μεγαλύτερη ευκολία και έτσι ενεργοποιεί, προσφέρει συστατικά πολύτιμα για την υγεία του δέρματος, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της φθοράς και της γήρανσης του δέρματος-ξηρότητα, μελάγχρωση, νωθρότητα, ρυτίδες.

Ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της Estée Lauder, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της, στο ντουλάπι του μπάνιου της είναι ο ορός Advanced Night Repair. Πρόκειται για το Νο1 ορό επιδιόρθωσης της μάρκας, που αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης. Από την πρώτη εφαρμογή η όψη του δέρματος γίνεται πιο απαλή, φωτεινή και αποκτά νεανική όψη. Δοκιμές αποδεικνύουν θεαματική μείωση των σημαδιών γήρανσης. Διαθέτει αποκλειστική τεχνολογία Exclusive Chronolux™ και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

Εκτός από την εφαρμογή του μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική κρέμα, δοκιμάστε και τις άλλες χρήσεις του.

Αναμείξτε το foundation, με μία σταγόνα από τον ορό για λαμπερή και ενυδατωμένη βάση. Φτιάξτε το σχήμα των φρυδιών σας με μια σταγόνα στο βουρτάκι που τα χτενίζετε, ενυδατώστε ακόμα και τα πετσάκια από τα άκρα σας.

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με την Estée Lauder δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερές να αποκτήσουν αυτό το πολύτιμο για την ομορφιά δώρο, τον ορό Advanced Night Repair.

Για να κάνετε δικό σας έναν ορό Advanced Night Repair της Estée Lauder, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition έως τις 15/11 και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.