ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 τυχερές κερδίζουν από μία μάσκαρα Pure Color Envy Lash της Estée Lauder στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine


28 Νοεμβρίου 2017

envy-lash.JPG

Είναι ίσως το προϊόν που τελειώνει πιο γρήγορα στο γυναικείο νεσεσέρ. Και φροντίζουμε πάντα πριν φτάσει στο τέλος, να προμηθευτούμε την επόμενη.

Όταν δοκιμάσετε τη νέα μάσκαρα της Estée Lauder, Pure Color Envy Lash θα διαπιστώσετε από την πρώτη εφαρμογή, ότι είναι το προϊόν που χρειάζονται οι βλεφαρίδες σας για να αναδειχθούν.

Το αποκλειστικό υβριδικό βουρτσάκι που διαθέτει, μας δίνει τη δυνατότηα να δημιουργήσουμε διαφορετικές εμφανίσεις στις βλεφαρίδες μας. Η σύνθεσή της είναι προσαρμόσημη και έτσι επιτρέπει κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας, να ενισχύσουμε την ένταση. Είναι πλούσια σε έλαια που θρέφουν και διατηρούν τις βλεφαρίδες μεταξένιες, απαλές ακόμα και αν εφαρμόσουμε αρκετή ποσότητα. Με την Pure Color Envy Lash ξεχνάμε τις ξεραμένες και κολλημένες μεταξύ τους βλεφαρίδες.

Και επειδή οι χρωματιστές βλεφαρίδες αλλά και το glitter είναι top trend στο μακιγιάζ, εκτός του μαύρου, η Pure Color Envy είναι διαθέσιμη σε μπλε αλλά και glitter.


Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με την Estée Lauder δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερές να αποκτήσουν μία μάσκαρα Pure Color Envy Lash σε μαύρη, μπλε ή σε glitter απόχρωση.

Για να κάνετε δική σας μία χρωματιστή μάσκαρα Pure Color Envy Lash, της Estée Lauder, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition έως τις 29/11 και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.