ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 2 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από μία θεραπεία στο Ινστιτούτο Αισθητικής της Μαίρης Αργείτου


7 Δεκεμβρίου 2017

tumblr-static-tumblr-static-5zjhpdhrk40800wgwc48gg84g-640.jpg

 

Το jenny.gr σε συνεργασία με το Ινστιτούτο αισθητικής της Κας Μαίρης Αργείτου δίνει τη δυνατότητα σε δύο αναγνώστριες να κερδίσουν μία από τις δύο θεραπείες, θεραπεία Microplus+ και θεραπεία Hydradermie Jeunesse.

Λίγα λόγια για τις θεραπείες.

Η τυχερή που θα κερδίσει τη θεραπεία Microplus+ θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη Nο 1 επιλογή των θεραπευτών δέρματος, η οποία δημιουργήθηκε στην Αυστραλία μετά από μακροχρόνια έρευνα. Περιλαμβάνει διάφορα στάδια μεταξύ των οποίων καθαρισμό με υπέρηχο, δερμοαπόξεση με διαμάντι,  διείσδυση βιταμινών. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στάδια της θεραπείας, όπως τα έζησε η beauty editor του jenny.gr εδώ: Δοκιμάσαμε τη θεραπεία Microplus+ και αποκτήσαμε λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα

Η τυχερή που θα κερδίσει τη θεραπεία Hydradermie Jeunesse, θα απολαύσει βαθιά ενυδάτωση. Είναι προφανές ότι σε ένα καθαρό δέρμα, η ενυδάτωση αποτελεί το πιο αποτελεσματικό  μέσο αποκατάστασης, ένα πραγματικό βάλσαμο σε ένα δέρμα ταλαιπωρημένο από τις συνέπειες του καλοκαιριού. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι ενυδάτωσης που μπορούμε να προσφέρουμε, με πιο ουσιαστική και αποτελεσματική την Hydradermie Jeunesse, μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας και εξατομικευμένη για κάθε επιδερμίδα για εικόνα, εμφανώς, νεότερη. Η Hydradermie Jeunesse με καινούργιο μηχάνημα και καινοτόμα προϊόντα, θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα και θα της χαρίσει μια νεανική όψη.

 

Η τυχερή που θα κερδίσει τη θεραπεία Microplus+ θα πρέπει να κλείσει το ραντεβού της πριν τα Χριστούγεννα.
Η τυχερή που θα κερδίσει τη θεραπεία Hydradermie Jeunesse, θα πρέπει να κλείσει το ραντεβού της για την εβδομάδα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Τα ραντεβού θα γίνουν κατόπιν συνεννόησης με το ινστιτούτο της Κας Μαίρης Αργείτου.
Η θεραπεία θα πρέπει να εξαργυρωθεί σε διάστημα 3 μηνών.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.

Λήξη Διαγωνισμού: 14/12/2017

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΜΑ - θεραπεία Microplus+
  2. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - θεραπεία Hydradermie Jeunesse

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 07/12/2017 και ώρα 11:00 έως την 14/12/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονομά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 15/12/2017 και ώρα 11:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.