ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δυο τυχερές κερδίζουν από ένα Καλάθι-Δώρο από το filofron στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine


20 Δεκεμβρίου 2017

mg-1287.jpg

Τι καλύτερο από το να απολαύσει φέτος λιχουδιές με όσους αγαπάς. Όταν οι συνθήκες γύρω μας είναι πιεστικές, ένα ξεχωριστό προϊόν delicatessen θα μας δώσει χαρά και θα μας κάνει ξεχωριστή την καθημερινότητα.

Επειδή πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ευχαριστηθούμε κάτι όμορφο από το να το μοιραζόμαστε, το filofron.com είναι εδώ για να μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας με τον πιο γευστικό…τρόπο. Με λιγότερο από 1 χρόνο ζωής το filofron.com έχει καταφέρει να είναι το go-to e-shop των ενημερωμένων και.. ετοιμοπόλεμων foodies. Εκατοντάδες, αμιγώς Ελληνικά προϊόντα, διαλεγμένα ένα-ένα για την ποιότητα, την καλαισθησία και τη νοστιμιά τους. Από Μέλι ιδιαίτερων ποικιλιών και άλλα είδη πρωινού, superfoods και σνακς για fitness lovers, μέχρι ψαγμένα chutneys και βιολογικά κρασιά, το filofron.com έχει σίγουρα κάτι που θέλεις.

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με το filofron.com θα σε κάνει τον ήρωα της βραδιάς, γιατί δίνει τη δυνατότητα σε δυο τυχερές να κερδίσουν από ένα Καλάθι-Δώρο.

Για να κάνετε δικό σας το Καλάθι-Δώρο από το filofron, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα. Τα δώρα θα τα παραλάβετε από τα γραφεία της Koolworks.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition έως τις 21/12 και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα