Δείτε την τυχερή που κερδίζει ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο PILIO HOLIDAY CLUB σε δίκλινο δωμάτιο στην Τσαγκαράδα-Μυλοπόταμος Πηλίου

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018
thumbnail444.jpg

 

Ποιο είναι το ωραιότερο χωριό του Πηλίου; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ένα, είναι όλα πανέμορφα και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Εάν όμως έπρεπε να διαλέξουμε ένα θα επιλέγαμε την Τσαγκαράδα η οποία έχει για κορνίζα ένα παραμυθένιο δάσος που μας δημιουργεί την εντύπωση ότι θα μπορούσαν άνετα να κατοικούν οι νεράιδες των παιδικών μας ονείρων. Εάν και εσείς θέλετε να ζήσετε αυτή τη μαγεία δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα τριήμερο ( 2 νύχτες) στο ξενοδοχείο PILIO HOLIDAY CLUB σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για 2 άτομα στην Τσαγκαράδα-Μυλοπόταμος Πηλίου για το μήνα Ιούνιο. Το μόνο που χρειάζεται για να δηλώσετε συμμετοχή είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Η εταιρία PLANET HOLIDAYS έχει σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, με γνώμονα τις χαμηλότερες δυνατές τιμές σε σχέση με την παρεχόμενη υπηρεσία και κύρια χαρακτηριστικά την αξιοπιστία, την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση. Πατήστε  εδώ  για να δείτε το πακέτο προσφορών και να διαλέξετε ένα από τα υπέροχα ταξίδια που σας προτείνει η PLANET HOLIDAYS.

 

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΤΣΙΜΠΗ

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 14/03/2018

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας PLANET HOLIDAYS, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 05/03/2018 και ώρα 18:00 έως την 14/03/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το όνομά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 15/03/2018 και ώρα 13:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.