ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αυτές είναι οι 2 τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν από μία θεραπεία σώματος LPG από το ινστιτούτο αισθητικής της Μαρίας Αργείτου


15 Μαρτίου 2018

joshua-rawson-harris-438086-unsplash-1.jpg

Κάποιες από τις θεραπείες που μπορείτε να απολαύσετε στο Ινστιτούτο της Μαρίας Αργείτου είναι η Cool 4D (κρυολιπόλυση) και η μέθοδος LPG.

Η θεραπεία Cool 4D (κρυολιπόλυση) είναι η πιο ενδεδειγμένη μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, με μόνιμο αποτέλεσμα, διότι τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται κατά τη διαδικασία της θεραπείας, δεν ξαναδημιουργούνται. Kαι μάλιστα με μόνο μία εφαρμογή! 

Η μέθοδος LPG βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, «διορθώνει» το σχήμα του σώματος, τις τοπικές ατέλειες και την κυτταρίτιδα και διευκολύνει την αποβολή των λιποκυττάρων που καταστρέφονται με την κρυολιπόλυση.

Είναι αποδεδειγμένο ότι ο συνδυασμός των δύο αυτών θεραπειών είναι η καλύτερη μέθοδος για να δημιουργήσετε το τέλειο σώμα, γιατί η μία συμπληρώνει την άλλη με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Εκτός από τις δύο τυχερές που θα απολαύσουν τις θεραπείες, για τον Απρίλιο όλες οι αναγνώστριες του jenny.gr θα έχουν έκπτωση 15% στη θεραπεία σώματος Cool 4D (κρυολιπόλυση) και στη θεραπεία σώματος LPG.

 

Μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να μπείτε στην κλήρωση για να κερίσετε 1 από τις 2 θεραπείες LPG, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 21/03/2018

 

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΕΑ
  2. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 15/03/2018 και ώρα 12:30 έως την 21/03/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το ονομά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 22/03/2018 και ώρα 11:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.