ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Insta διαγωνισμός: 3 τυχεροί κερδίζουν από μία σειρά 6 συλλεκτικών φλιτζανιών Dimello Cuptales


The Jennettes

20 Απριλίου 2018

figures1.jpg

Oι 3 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα κερδίσουν από μία σειρά 6 συλλεκτικών φλιτζανιών Dimello Cuptales! Ο διαγωνισμός λήγει την 29 Aπριλίου.

Λίγα λόγια για την συλλεκτική συλλογή

Kάθε χρόνο, ο Dimello διαλέγει νέους καλλιτέχνες που αναδεικνύουν το ταλέντο τους μέσα από τις συλλογές φλιτζανιών espresso & cappuccino “Cuptales by Dimello”. H συλλογή 2017-18 είναι εμπνευσμένη από ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, που αποθεώνει την Αγάπη και τη Χαρά της Ζωής, από τη συγγραφέα Δέσποινα Σωτηρίου και τον εικονογράφο Άκη Ουλκέρογλου.

Καλή επιτυχία!

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 20/04/2018 και ώρα 11:00 έως την 02/05/2018 και ώρα 23:59. Οι 3 νικητές θα είναι αυτοί που η φωτογραφία τους στο instagram θα μαζέψει τα περισσότερα likes ως τη λήξη του διαγωνισμού. Τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από τις 03/05/2018 και ώρα 11:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. *Εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι ιδιωτικός (private) μπορείτε να μας στείλετε με screenshot τη φωτό που ανεβάσατε (η φωτογραφία πρέπει υποχρεωτικά να έχει ανέβει στο instagram) στο [email protected]
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.
Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα