ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Κερδίστε μία υπέρδιπλη κουβέρτα Serpa Guy Laroche στο απόλυτο χρώμα της χρονιάς από το designdrops


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2018

k1.jpg

O χειμώνας έχει μπει για τα καλά και τι πιο ωραίο από μία ζεστή, μαλακή και όμορφη κουβέρτα που όχι μόνο θα μας χαρίζει ζεστασιά αλλά θα ανανεώσει και την κρεβατοκάμαρά μας.

Το designdrops χαρίζει σε μία μοναδική τυχερή αναγνώστρια την καπιτονέ υπέρδιπλη κουβέρτα 2 όψεων με τύπωμα της σειράς Serpa της Guy Laroche, η οποία ξεχωρίζει για τη ζεστασιά που προσφέρει και την εξαιρετικά απαλή υφή της! Οι αποχρώσεις και το μοτίβο της θα ταιριάξουν σε κάθε υπνοδωμάτιο αφού το χρώμα της μέντας (MINT) είναι το χρώμα της χρονιάς!

Αν θέλετε να είστε εσείς η τυχερή δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και καλή επιτυχία!

Πληροφορίες προϊόντος

Καπιτονέ κουβέρτα 2 όψεων της σειρά Serpa της Guy Laroche

Ποιότητα:

Ύφασμα 100% Acrylic
​Διαθέσιμες Διαστάσεις:

1 Κουβέρτα Υπέρδιπλη (220x240cm)

Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 30/11 23.59

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κυρία Σοφία Τσιάγκα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας mydesigndrops.com​, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 19/11/2018 και ώρα 11:00 έως τις 30/11/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από τις 03/11/2018 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια mydesigndrops.com​ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

O διαγωνισμός έχει λήξει. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο νικητής.