ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Oι 10 τυχεροί που κερδίζουν τα πιο Χριστουγεννιάτικα δώρα από τα Starbucks


15 Δεκεμβρίου 2018

starbucks-2969.jpg

Tα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και εμείς εδώ στο #jennygr ξέρουμε πόσο ανυπομονείτε για ατελείωτο cocooning!

Και δεν υπάρχει τίποτε πιο ιδανικό για να συνοδεύσουμε τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες του χειμώνα με μία υπέροχη ζεστή κούπα καφέ από τα αγαπημένα μας Starbucks!

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Οι δέκα τυχεροί είναι οι εξής:

Οι τρεις (3) τυχεροί που κερδίζουν από μια συσκευασία Christmas Blend (250gr) + 1 κούπα Starbucks

Νικητές: Έλενα Τριανταφυλλοπούλου, Παναγιώτα Τόλη, Αθηνά Τσιριβαράκου

Οι τρεις (3) τυχεροί που κερδίζουν από 2 συσκευασίες Starbucks Espresso Capsules + 2 ποτηράκια Starbucks

Νικητές: Ελένη Ζέρβα, Μαρία Δημακοπούλου, Δέσποινα Τερζημπασουγλου

Οι τέσσερις (4) τυχεροί που κερδίζουν από μια συσκευασία καφέ Starbucks VIA + 1 κούπα Starbucks

Νικήτες: Ασπασία Μαλιάγκα, Παναγιώτης Φλώρος, Γιώργος Τυράκης, Ελίνα Μπράχου

Καλές γιορτές!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Tα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και εμείς εδώ στο #jennygr ξέρουμε πόσο ανυπομονείτε για ατελείωτο cocooning!

Και δεν υπάρχει τίποτε πιο ιδανικό για να συνοδεύσουμε τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες του χειμώνα με μία υπέροχη ζεστή κούπα καφέ από τα αγαπημένα μας Starbucks!

Συγκεκριμένα:

Τρεις (3) τυχεροί θα κερδίσουν από μια συσκευασία Christmas Blend (250gr) + 1 κούπα Starbucks

Τρεις (3) τυχεροί θα κερδίσουν από 2 συσκευασίες Starbucks Espresso Capsules + 2 ποτηράκια Starbucks

Τέσσερις (4) τυχεροί θα κερδίσουν από μια συσκευασία καφέ Starbucks VIA + 1 κούπα Starbucks

Αν θέλετε να είστε εσείς ένας από τους δέκα τυχερούς δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Καλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 6/12/2018 και ώρα 10:00 έως τις 13/12/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από τις 14/12/2018 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.