ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν 2 διανυκτερεύσεις στο Minos Palace hotel & suites


28 Δεκεμβρίου 2018

minos_palace_08.jpg

Τι θα λέγατε εάν προγραμματίζατε από τώρα μια καλοκαιρινή απόδραση στην όμορφη Κρήτη, στον ειδυλλιακό Κόλπο Μιραμπέλου;

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Οι τρεις νικήτριες που κερδίζουν από δύο διανυκτερεύσεις στο Minos Palace hotel & suites είναι:

Ελένη Στεφανάκη

Ροδάνθη Σκανδάλη

Εύη Καρμα

Καλές διακοπές!

Tο Minos Palace hotel & suites, μέλος του Ομίλου bluegr Hotels & Resorts αποφάσισε να σας κάνει το πιο όμορφο δώρο και να σας δώσει την ευκαιρία να βιώσετε την απόλυτη χαλάρωση σε ένα περιβάλλον γνήσιας κρητικής φιλοξενίας.

Πρόκειται για ένα adults only 5 αστέρων resort, το οποίο σαν μια μικρή όαση ευδαιμονίας και ηρεμίας ισορροπεί την πολυτέλεια με τη γραφικότητα του τοπίου και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ενώ αναδεικνύεται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο ρομαντικές αποδράσεις.

Η μοναδική του τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, η 360ο θέα στο απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους, το υψηλό επίπεδο παροχών και η χαλαρή ατμόσφαιρα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του που το έχουν αναδείξει εδώ και χρόνια σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του νησιού.

Και εάν είστε λάτρεις του καλού φαγητού θα βιώσετε στο Minos Palace hotel & suites μια γιορτή της γεύσης τόσο στο εστιατόριο Amalthea, όσο και στο All day lounge Bar Restaurant.

Και φυσικά δεν γίνεται αν μη ζήσετε την απόλυτη ξεκούραση και ανανέωση στο κέντρο ευεξίας Ananea Wellness by Aegeo Spas. Οι έμπειροι συνεργάτες του και μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς σε για το πρόσωπο και το σώμα εγγυώνται την ολοκληρωτική αναζωογόνηση.

Αν θέλετε να απολαύσετε ένα αξέχαστο διήμερο, δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Η διαμονή σας περιλαμβάνει πρωινό γεύμα και θα γίνει με βάση τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου. Kαλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Bluegr Hotels & Resorts οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 20/12/2018 και ώρα 10.00 έως τις 27/12/2018 και ώρα 23.59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από τις 28/12/2018 και ώρα 13.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Bluegr Hotels & Resorts για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.