ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Οι 5 τυχεροί που κερδίζουν τα πιο όμορφα παιδικά δώρα για τα Χριστούγεννα


27 Δεκεμβρίου 2018

rawpixel-445797-unsplash.jpg

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Η προσμονή του δώρου από τον Άγιο Βασίλη, οι κόκκινες και χρυσές κορδέλες που στολίζουν το σπίτι και η μαμά που φτιάχνει διάφορες λιχουδιές στην κουζίνα – φαντάζουν μαγικά και ξεχωριστά στα μάτια ενός μικρού παιδιού.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Οι πέντε τυχεροί είναι οι εξής:

Νικήτρια του Cars 3 Μακ-Τεράστια Νταλίκα & Σετ Παιχνιδιού:

Ελευθερία Βαμβακάκη

Nικήτριες του Disney Princess Fashion Doll:

Φωτεινή Λυμπεριου

Μαρία Καρύδη

Νικήτρια του Disney Frozen Classic Doll:

Ολυμπία Αντωνοπούλου

Νικήτρια του M.C.H Shopping Κούκλες Minnie:

Ελισσάβετ Δημακοπούλου

Καλή χρονιά!

Και εμείς θέλουμε να χαρισουμε απλόχερα το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών, γι αυτό 5 τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα.

Cars 3 Μακ-Τεράστια Νταλίκα & Σετ Παιχνιδιού

H τεραστίων διαστάσεων Νταλίκα του Μακ ταξιδεύει σε μαγικά μέρη! Κάνει γνωστούς ήχους από την ταινία, τα φώτα του λειτουργούν και η καμπίνα χωρίζει από το τρέιλερ. Το καλύτερο; Μπορεί να μεταμορφωθεί στην πιο συναρπαστική πίστα αγώνων, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Disney Princess Fashion Doll .

H Ραπουνζέλ, η Σταχτοπούτα και η Άριελ σε περιμένουν να ζήσετε διασκεδαστικές εμπειρίες μαζί.

Disney Frozen Classic Doll

Δημιουργείστε περιπέτειες στην πόλη της Αρεντέλα με τις κούκλες Έλσα & Άννα από την ταινία Disney "Ψυχρά κι Ανάποδα".

M.C.H Shopping Κούκλες Minnie

Κούκλες με απίθανα ρούχα σε διάφορα σχέδια με την αγαπημένη σας Minnie!

Αν θέλετε να είστε εσείς ένας από τους 5 τυχερούς δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Καλή επιτυχία

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας The Walt Disney Greece, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 18/12/2018 και ώρα 14.00 έως τις 26/12/2018 και ώρα 23.59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από τις 27/12/2018 και ώρα 12.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια The Walt Disney Greece για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.