ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3 τυχερές κέρδισαν 2 αρώματα από τη σειρά Alien του οίκου MUGLER


22 Φεβρουαρίου 2019

banner_1100x900_mugler_alien.jpg

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

Ντίνα Νικολαΐδου

Μαρία Κυριακοπούλου

Νίκη Γερασιμοπούλου

To άρωμα έχει τη μαγική ιδιότητα να ξυπνάει μνήμες και να συνδέεται με όμορφες στιγμές στη ζωή μας, γι΄ αυτό και η επιλογή του πάντα γίνεται με ιδιαίτερη αγάπη. Αντανακλά την προσωπικότητά μας και μας κάνει ξεχωριστή την κάθε μας στιγμή.

Ο οίκος MUGLER γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα μας πως το άρωμα είναι υπογραφή που αφήνουμε πίσω μας, δημιούργησε τη σειρά Alien που αποτελείται από το γυναικείο Alien Eau De Parfum και το νέο ανδρικό Alien Man Eau De Toilette. Τρεις (3) τυχερές μπορούν να κάνουν δικά τους αυτά τα δύο υπέροχα αρώματα – ένα για εκείνες και ένα για τον σύντροφό τους.

Το γυναικείο Alien Eau de Parfum είναι ένα μυστηριώδες και ανατολίτικο άρωμα με κυρίαρχες νότες κεχριμπαριού, ξύλου και γιασεμιού. Το μπουκάλι του ALIEN είναι σαν ιερός λίθος φορτισμένος με μια νέα ενέργεια που αποκαλύπτει την ομορφιά κάθε γυναίκας. Το βαθύ χρώμα του αμέθυστου, σύμβολο διαλογισμού και ηρεμίας, ενισχύει την απόκρυφη δύναμή του.

Το νέο ανδρικό Alien Man Eau De Toilette ήρθε για να αναδείξει τον άνδρα – δημιουργώντας το μύθο «μισός άνθρωπος-μισός θεός». Ο άνδρας Alien είναι γεμάτος δύναμη, τόλμη και φιλοδοξία. Ένα εθιστικό άρωμα που εκπέμπει δύναμη και θετική ενέργεια μέσα από τις ζεστές και ξυλώδεις νότες του.

Μπορείτε να κάνετε δικά σας τα δυο αρώματα με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τα αρώματα: Αlien Eau de Parfum και Alien Man Eau de Toilette από τον οίκο MUGLER.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας NOTOS COM. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 22/2/2019 και ώρα 14:00 έως τις 4/3/2019 και ώρα 23.59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 5/3/2019 και ώρα 13:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια NOTOS COM. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.