1 τυχερή κέρδισε μια αυξητική χειλιών από τον Δρ. Γεώργιο Ανδρεανίδη

The Jennettes
Τρίτη 9 Απρίλιος 2019
box_instagram.jpg

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Η τυχερή νικήτρια είναι η Ιωάννα Κάζα!

Νιώθετε ότι τα χείλη σας είναι μικρά και ονειρεύεστε να αποκτήσετε σαρκώδη και ζουμερά χείλη; Αυτό το όνειρο ήρθε να εκπληρώσει ο καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός Δρ. Γεώργιος Ανδρεανίδης σε συνεργασία με το #jennygr καθώς μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει μια αυξητική χειλιών! Τα χείλη δεν έχουν τυχαία κεντρικό ρόλο στην εικόνα της γυναίκας αφού κάνουν ένα πρόσωπο και χωρίς καθόλου μακιγιάζ να δείχνει ελκυστικό.

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε  "ονειρεμένα" χείλη τα μόνα που έχετε είναι να κάνετε follow τον κ.Ανδρεανίδη στο Instagram -@dr.andreanidis και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού.

Είναι σημαντικό ότι κάθε γυναίκα έχει ξεχωριστό σχήμα χειλιών έτσι η νικήτρια με την καθοδήγηση του κ. Ανδρεανίδη θα καθορίσει το σωστό μέγεθος αύξησης ανάλογα με τη συμμετρία του προσώπου της.Ο κ. Ανδρεανίδης έχει πραγματοποιήσει πολλές αυξητικές χειλιών και η πολυετής εμπειρία του θα σας χαρίσει ένα άκρως εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι πλήρως εκσυγχρονισμένοι και τα υλικά άριστης ποιότητας.

Αν μέχρι τώρα διστάζατε να πάρετε την απόφαση τώρα ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εσάς καθώς θα σας αναλάβει ένα αξιόπιστος πλαστικός χειρουργός και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Μπορείτε να κάνετε δική σας 1 αυξητική χειλιών με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να την κερδίσετε μια αυξητική χειλιών.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Medical Beauty Athens, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 9/4/2019 και ώρα 13:00 έως τις 16/4/2019  και ώρα 23:39. Η ανάδειξη της νικήτριας θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 17/4/2019  και ώρα 13:00. Απαραίτητος όρος για να καταμετρηθεί η κάθε συμμετοχή είναι να κάνετε follow τον κ.Ανδρεανίδη στο Instagram -@dr.andreanidis. Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 94, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο: 210 36 33 200