1 τυχερή κέρδισε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τη συλλογή Unofficial της Grand Optical

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
grand_optical_-_jenny_glasses_2.jpg

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Η τυχερή νικήτρια είναι η Στέλλα Πούλιου!

 

 

Με τον ερχομό της άνοιξης, το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε μία γενική ανανέωση και ειδικά όσον αφορά τα καθημερινά μας looks. Βέβαια, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να αλλάξουμε εντελώς ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μας - γι' αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε έξυπνες και κομψές επιλογές, οι οποίες δεν θα κοστίζουν πολύ, αλλά θα παραμένουν ποιοτικές. Μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορούμε να επενδύσουμε τη φετινή άνοιξη, είναι τα γυαλιά ηλίου - είναι ένα αξεσουάρ που έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει εντελώς ένα look.

Φυσικά, είναι σημαντικό να έχουμε αρκετές επιλογές, έτσι ώστε να μπορούμε να ενσωματώσουμε τα σωστά items στο προσωπικό μας στιλ - κι ευτυχώς, η Grand Optical μας τις δίνει, αφού διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από μάρκες, σχέδια και χρώματα. Το στιλ δε χρειάζεται να είναι ακριβό - και αυτή τη φιλοσοφία πρεσβεύει η Grand Optical.

Γι' αυτό, για φέτος την Άνοιξη, η Grand Optical μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από την αποκλειστική σειρά Unofficial, που θα ταιριάξει ιδανικά, όχι μόνο με τα ανοιξιάτικα looks μας, αλλά και με κάθε είδους στιλ.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα μοναδικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, που θα δώσει την απαραίτητη δόση κομψότητας σε κάθε σας ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό look!

 

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Grand Optical, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 23/04/2019 και ώρα 12.00  έως τις 29/04/2019 και ώρα 00.00. Η ανάδειξη της νικήτριας θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 30/4/2019. O διαγωνισμός αφορά το μοντέλο γυαλιών ηλίου 8719154323287 από την αποκλειστική σειρά Unofficial της Grand Optical. Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.