ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Hautes Grecians by Zagori: Η graphic designer που το έργο της θα μπει στις συλλεκτικές γυάλινες φιάλες της μεγάλης βραδιάς


The Jennettes

21 Μαΐου 2019

a1.jpg

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας! Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, της οποίας το σχέδιο θα μπει στις συλλεκτικές φιάλες φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι που θα πρωταγωνιστήσουν στο Hautes Grecians by Zagori, είναι η Mαρία Μερτίρη.

Ο Διαγωνισμός

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το “Hautes Grecians by Zagori”, το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2019, και το Jenny.gr αναζητά το επόμενο ταλέντο στο χώρο του Graphic Design!

Μέσα από τον διαγωνισμό "Hautes Grecians by Zagori" αναζητήσαμε τον/την designer που θα δώσει το δικό του "Shape of Water" στις συλλεκτικές φιάλες φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι που θα πρωταγωνιστήσουν στην πιο fashion βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens! Atelier Loukia, Deux Hommes, Vassilis Zoulias και οι νέες σχεδιάστριες Eirini & Dimitra Skalidaki (Laviate) θα μοιραστούν με το κοινό τις δημιουργίες τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Το "Hautes Grecians by Zagori" στηρίζει έμπρακτα το έργο του MDA Hellas.

Ο/η νικητής/νικήτρια, θα δημιουργήσει την ετικέτα που θα κοσμήσει τις 400 συλλεκτικές γυάλινες φιάλες Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι για το "Hautes Grecians by Zagori", ενώ θα έχει την ευκαιρία να προβάλλει τη δουλειά του μέσα από μια συνέντευξη στο Jenny.gr

Ο Διαγωνισμός

1. Λάβε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρεις παρακάτω.

2. Ο νικητής θα επιλεχθεί από κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από την ομάδα του jenny.gr & εκπροσώπους της εταιρίας ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

3. Ο/η νικητής/νικήτρια θα δημιουργήσει την ετικέτα που θα κοσμήσει τις 400 συλλεκτικές γυάλινες φιάλες Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι για το "Hautes Grecians by Zagori" στις 5 Ιουνίου 2019

4.Ο/η νικητής/νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να προβάλλει τη δουλειά του μέσα από μια συνέντευξη στο Jenny.gr

5. Oι διαστάσεις του αρχείου του έργου που θα δημιουργηθεί είναι 125mm x 35mm και το εικαστικό με θέμα το Shape of Water πρέπει να περιλαμβάνει τη λέξη ΖΑΓΟΡΙ ή ZAGORI. Ελεύθερο θέμα έμπνευσης είναι το νερό, η κίνησή του και η μόδα.

Αν θεωρείς ότι είσαι εσύ εκείνος ή εκείνη που αξίζει να αναδειχτεί ως το νέο ταλέντο στο graphic design δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στον μοναδικό διαγωνισμό από το Jenny.gr & το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και να δεις το όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό έως και τις 26/5