Ο απόλυτος οδηγός για να οργανώσεις μια τέλεια βραδιά στο σπίτι
Everyday Life

Ο απόλυτος οδηγός για να οργανώσεις μια τέλεια βραδιά στο σπίτι

Τα απαραίτητα tips για ένα night in που θα σου μείνει αξέχαστο.

 

Αν ένα πράγμα κρατάμε από τον τελευταίο χρόνο, αυτό είναι πως δε χρειάζεται να βγούμε έξω για να περάσουμε καλά. Το αντίθετο, μάλιστα. Μία καλοκαιρινή βραδιά στο σπίτι, είναι σχεδόν αδύνατο να πάει λάθος – είτε είναι με φίλους, είτε με το σύντροφο, ή και με μοναδική παρέα τον εαυτό σου. 

Μένοντας σπίτι, έχεις την απόλυτη ελευθερία. Από το dress code – που θα είναι άνετο – μέχρι τη μουσική, την ταινία και το φαγητό, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις παράπονο. Ακολουθώντας, μάλιστα, τα παρακάτω tips, το night – in μπορεί να αποδειχθεί καλύτερο από οτιδήποτε άλλο.

Tip #1: Το air condition

Οι καλοκαιρινές νύχτες είναι ονειρικές, όταν είμαστε χαλαροί και, κυρίως, δροσεροί. Αν, λοιπόν, δε φυσάει αεράκι και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, ας μην καθίσεις στο μπαλκόνι. Ο μόνος τρόπος να τα καταφέρεις, είναι το air condition στους 20 βαθμούς – ή ο δυνατός ανεμιστήρας.

Tip #2: Το τέλειο θέμα

Τίποτα δεν είναι πιο ενδιαφέρον από μία θεματική βραδιά. Μπορεί να είναι απλό – ένα pajama party, για παράδειγμα ή «movie night with pizza», στην οποία θα κάνεις μαραθώνιο ταινιών δοκιμάζοντας τις πιο παράξενες πίτσες του καταλόγου – μέχρι πιο σύνθετο, βάζοντας τους καλεσμένους σου να ντυθούν από την κορφή ως τα νύχια με ένα χρώμα, στις αποχρώσεις του οποίου θα κινούνται και όλα τα snacks.

jenny.gr

Tip #3: Τα ποτά

Επιλέγοντας το θέμα, θα διαλέξεις και ένα ποτό που του ταιριάζει. Ιδανικά, επειδή το καλοκαίρι έχεις ανάγκη από κάτι δροσιστικό και light, επιλέγεις Heineken 0.0!

Η τέλεια ισορροπημένη της γεύση με φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης, σε συνδυασμό με τα φυσικά συστατικά από τα οποία παρασκευάζεται, την καθιστούν τέλεια για κάθε ώρα της ημέρας – ακόμη κι αργά το  βράδυ. Έτσι, #ToraMporeis να απολαμβάνεις τη γεύση της Heineken και στο σπίτι με τις κολλητές.

Tip #4: Τα snacks

Έχεις επιλέξει το θέμα σου, έχεις διαλέξει τα ποτά, το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι το φαγητό. Σίγουρα κάτι θα παραγγείλεις απ’ έξω – ας μην γελιόμαστε. Μπορείς να το συνοδεύσεις με ελαφριά snacks, όπως σπιτικά ποπ κορν, ενώ για επιδόρπιο να ετοιμάσεις μία πιατέλα με παγωμένα, καλοκαιρινά φρούτα. Καρπούζι, κεράσια, ροδάκινα και βερίκοκα, θα σε χορτάσουν ακριβώς όσο χρειάζεται!

Tip #4: H μουσική

Το αφήσαμε για το τέλος, όμως είναι πολύ σημαντικό. Δε θέλεις να έρθει σπίτι η παρέα σου και να δημιουργηθεί αμήχανη σιωπή, τις στιγμές που δε θα μιλάει κανείς σας. Εδώ, το «κλειδί» είναι να ξέρεις το κοινό σου. Διάλεξε πιο fun είδη, χορέψτε disco, μάθετε ο ένας στον άλλο τα αγαπημένα σας κομμάτια των ‘80s – οι επιλογές είναι αμέτρητες!