ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Χειροποίητα κοσμήματα εμπνευσμένα από τη δύναμη των συμβόλων


9 Σεπτεμβρίου 2019

Χειροποίητα κοσμήματα εμπνευσμένα από τη δύναμη των συμβόλων

Iσως έχετε αναρωτηθεί πόση δύναμη έχουν τα σύμβολα στην ζωή μας.
Τα σύμβολα ανέκαθεν έπαιζαν τον δικό τους σημαντικό ρόλο. Η ανθρωπότητα χρησιμοποιούσε τα σύμβολα ως μέσο επικοινωνίας, αλλά και έμπνευσης και φαντασίας. Οι άνθρωποι ταυτίζονται συχνά με σύμβολα που έχουν ειδική σημασία γι αυτούς, αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα τους αλλά και αυτό που θέλουν να γίνουν ή να επιτύχουν.
Τα σύμβολα είναι παντού γύρω μας: Η φύση είναι γεμάτη από αυτά. Ένα λουλούδι, τα γεωμετρικά σχέδια επάνω στα φύλλα, το αποτύπωμα ενός ζώου, ακόμα και τα ιερογλυφικά και τα ιδεογράμματα των αρχαίων πολιτισμών!
Τα σύμβολα μας υπενθυμίζουν αυτό που θέλουμε να γίνουμε, να επιτύχουμε. Τα σύμβολα μας εμπνέουν!
Tο Power of Symbol εμπνέεται από τα σύμβολα και δημιουργεί μια ιδιαίτερη συλλογή κοσμημάτων.
Η πρώτη συλλογή του Power of Symbol περιλαμβάνει μενταγιόν, δακτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια, όλα εμπνευσμένα από την δύναμη των συμβόλων!
Επιβλητικοί και κομψοί ελέφαντες φορεμένοι στο χέρι ή στο λαιμό χαρακτηρίζουν την ήσυχη δύναμη, την σοφία, αλλά και την ικανότητα να μην χάνεις ποτέ τον προσανατολισμό σου!
Πανέμορφα παγώνια σε δακτυλίδια και σκουλαρίκια προσδίδουν την ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια και την ομορφιά και αρμονία της ψυχής
Εντυπωσιακές και ιδιαίτερες νεκροκεφαλές σε μενταγιόν, για τους τολμηρούς, τους ασυμβίβαστους και αυτούς που βρίσκουν τελικά την δύναμη να αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους! 
Σύμβολα με ιδιαίτερο σχεδιασμό, είτε πρόκειται για δώρο στον εαυτό μας ή για κάποιον αγαπημένο μας!
Όλα τα κοσμήματα της συλλογής είναι χειροποίητα , κατασκευασμένα με υπο-αλλεργικά υλικά .
Οι τιμές τους είναι οικονομικές κάνοντάς τα προσιτά σε όλους.
 

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.