ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H συγκλονιστική στιγμή που 9χρονη με διπλή αναπηρία περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης


Μάρθα Κουμπάνη

10 Σεπτεμβρίου 2019

H συγκλονιστική στιγμή που 9χρονη με διπλή αναπηρία περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Daisy-May Demetre μπορεί να είναι μόλις 9 χρονών, όμως έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο. Η χαριτωμένη μικρούλα πρόσφατα έγραψε ιστορία ως το πρώτο παιδί με διπλή αναπηρία που περπάτησε σε επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας της Nέας Υόρκης για το fashion label για παιδιά LuLu και GiGi.
Η Daisy-May γεννήθηκε με περωνιαία ημιμέλια (fibular hemimelia), μια σπάνια κατάσταση στην οποία λείπει όλο ή μέρος του ινώδους οστού στο πόδι και αναγκάστηκε να ακρωτηριάστει και στα δύο πόδια.
Σύμφωνα με τον πατέρα της, η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στο modeling όταν οι δυο τους είδαν μια διαφήμιση πρακτορείου μοντέλων που αντιπροσωπεύει άτομα με ειδικές ανάγκες στην τηλεόραση. «Της έβαλα την ιδέα... Θέλεις να είσαι supermodel»; Aυτό ήταν, το πανέμορφο ξανθό κορίτσι απέδειξε ότι τιποτα δεν μπορεί να την σταματήσει και να τν κρατήσει μακριά από το στόχο της και συμμετείχε τόσο στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου όσο και εκείνη της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα της LuLu et GiGi.

Δείτε ακόμη: 12 μοντέλα με σύνδρομο Down φωτογραφίζονται και καταρρίπτουν τα στερεότυπα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.