ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Διάλεξα τα πιο εντυπωσιακά σύνολα από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή Marks & Spencer


Τζένη Μπαλατσινού

21 Οκτωβρίου 2019

Διάλεξα τα πιο εντυπωσιακά σύνολα από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή Marks & Spencer

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, τα Marks & Spencer έφεραν τα Χριστούγεννα νωρίτερα και παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ’19, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους σε έναν κόσμο γεμάτο στιλ.
Το αγαπημένο μας βρετανικό brand υποδέχθηκε στον εμβληματικό χώρο της Μεγάλης Βρετανίας, δημοσιογράφους, fashion editors και social media influencers, δίνοντας τους την ευκαιρία να δουν πρώτοι όλα τα must-have κομμάτια της νέας σεζόν, καθώς και να περιηγηθούν στο νέο online shop www.marksandspencer.gr, μέσω της διαδραστικής οθόνης που τοποθετήθηκε στην λαμπερή αίθουσα.

Εκεί ήμουν και εγώ με όλο το team του jenny.gr και είχαμε την ευκαιρία να «ταξιδέψουμε» σε ένα χριστουγεννιάτικο κόσμο, μέσα από το μαγικό M&S Christmas Corner και το ζεστό και ατμοσφαιρικό σκηνικό. Με έντονη εορταστική διάθεση, τα χριστουγεννιάτικα δένδρα των M&S που είχαν στολιστεί αποκλειστικά με προϊόντα Home και M&S Food, γέμισαν με ευχές! 

jenny.gr

Tα Μ&S μάς σύστησαν τα πιο δημοφιλή trends της φετινής σεζόν, τα οποία αναδείχθηκαν μέσα από δεκαεπτά μοναδικά outfits για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, παρουσιάζοντας σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η γήινη χρωματική παλέτα στη τάση Your New Wardrobe για smart casual εμφάσεις, ο μοντέρνος σχεδιασμός denim για κάθε σωματότυπο στη Britain’s Best Loved Denim, καθώς και οι ανανεωμένες γραμμές στη Back To Work, συνδυάστηκαν με statement αξεσουάρ, ολοκληρώνοντας τα looks με αέρα αυτοπεποίθησης.
Aνάμεσα στα πιο δημοφιλή M&S trends επέλεξα και φόρεσα τα αγαπημένα μου looks για να μοιραστώ τον δικό μου stylish κόσμο. Τα πιο εντυπωσιακά M&S κομμάτια από τη νέα συλλογή, παρουσιάστηκαν μέσα από ένα exclusive preview, στο ειδικά σχεδιασμένο Jenny’s and M&S World of Style. 

jenny.gr

Look #1 Casual chic

jenny.gr


Το dress code που ακούει στο όνομα casual chic φτιάχτηκε για να είμαστε κομψές και άνετες κάθε μέρα, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ. Ετσι και αυτό το look συνδυάζει elegance και άνεση. Το cropped, παντελόνι με prints συνδυάζεται άψογα με το αριστοκρατικό, βελούδινο, μαύρο blazer και το λευκό πουκάμισο με το φιόγκο στο λαιμό. To σύνολο αποπνέει θηλυκότητα, ενώ το βελούδο χαρίζει μια luxurious πινελιά. Tα στιλάτα sneakers φέρνουν την ισορροπία και μοντέρνο αέρα στην εικόνα.

Look #2 60s mod

jenny.gr


Το μπλε φόρεμα, με τα λευκά print εμπνευσμένα από τα 60s και τoυς Mod, έχει το τέλειο και πιο ευκολοφόρετο μήκος μέχρι την γάμπα. Τo snakeskin μοτίβο είναι φτιαγμένο για τις λάτρεις του ρετρό. Το outfit ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο ένα ζευγάρι μποτάκια από κοτλέ με σταθερό τακούνι. Ενα σύνολο που μπορεί να φορεθεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις και να σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

jenny.gr

Look #3 Sequins & Glam

jenny.gr


Το φόρεμα με τις παγιέτες έχει ταυτιστεί με την έννοια του glam εδώ και δεκαετίες. Οι παιχνιδιάρικες παγιέτες που αντανακλούν το φως φωνάζουν the party is here. Από την άλλη τα μποτάκια με την lace up λεπτομέρεια είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Οταν λοιπόν αυτά τα δύο συνδυαστούν έχουμε μια επιτυχημένη και λαμπερή εμφάνιση.

Look #4 Ενδιαφέρουσα μονοχρωμία

jenny.gr

Ποιός είπε ότι η μονοχρωμία είναι βαρετή: Aυτό το look αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι όχι απλά ενδιαφέρουσα, αλλά συναρπαστική. Το κόκκινο είναι πάντα μια καλή επιλογή. Το μυστικό είναι στις διαφορετικές υφές ενώ η μίντι, ντεγκραντέ -ή αλλιώς ombre- φούστα τραβάει τα βλέμματα.

jenny.gr

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Marks & Spencer Φθινόπωρο / Χειμώνας ’19 στα καταστήματα και online στο www.marksandspencer.gr.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.