GALLERY

Η Jessica Lange μεταμορφώνεται σε 8 θρυλικές γυναίκες


TSVIGKOU

8 Φεβρουαρίου 2017

frida-kahlo-nocrop-w710-h2147483647.jpg

Ο Sandro άρχισε να ενδιαφέρεται για την αναδημιουργία των iconic φωτογραφιών “Malkovich Malkovich Malkovich,” στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο John Malkovich και φωτογράφοι οι Gordon Parks and Diane Arbus.
Αυτή τη φορά η πρωταγωνίστρια των φωτογραφιών ήταν η Jessica Lange και η πρόταση γι αυτό το project της έγινε μία ημέρα πριν το Women’s March στην Washington. Αν η ίδια δεν είχε να φωτογραφηθεί την επόμενη ημέρα, θα διαδήλωνε μαζί με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες. Η διάσημη ηθοποιός όμως προτίμησε να φωτογραφηθεί και να ενσαρκώσει οχτώ θρυλικές πρωτοπόρες γυναίκες, καλλιτέχνιδες, επαναστάτριες — Frida Kahlo, Gloria Steinem, Georgia O’Keeffe, Janis Joplin, Diana Vreeland, Marlene Dietrich, Mae West και Simone de Beauvoir.

Οι γυναίκες που επιλέχθηκαν ήταν όλες τους δυναμικές και είχα ένα όραμα, να αλλάξουν τον κόσμο. Η Lange φωτογραφήθηκε ως η Αμερικανίδα φεμινίστρια, δημοσιογράφος, κοινωνική και πολιτική ακτιβίστρια, Gloria Steinem και ανάλογα ενσάρκωσε και τις υπόλοιπες δυναμικές γυναίκες.

[gallery-716258]