GALLERY

Ένας φωτογράφος ζήτησε από διαφορετικούς καλλιτέχνες να ζωγραφίσουν τα πορτρέτα του με το προσωπικό τους στιλ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό


The Jennettes

4 Ιουνίου 2019

52648001_835482500119225_6465572215404722704_n.jpg

O Mathieu Stern είναι ένας πειραματικός φωτογράφος. Χρησιμοποιεί ιδιαίτερους φακούς και τεχνικές για τα πορτραίτα του, δημιουργώντας εικόνες που ανοίγουν ένα νέο παράθυρο στον κόσμο. Μερικούς μήνες πριν, ανακάλυψε το hashtag #DrawThisInYourStyle, το οποίο ήταν ένα είδος πρόκλησης μεταξύ εικονογράφων που αναδημιουργούσαν τα σχέδια άλλων καλλιτεχνών με το δικό τους στιλ. Ο Stern εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα του έργου τους και θέλησε να συνεργαστεί μαζί τους, ως φωτογράφος.

Αποφάσισε να επικοινωνήσει αρχικά με μια εικονογράφο, ρωτώντας αν θα ήθελε να ζωγραφίσει ένα από τα πορτρέτα του Stern με το προσωπικό της στιλ. Εκείνη συμφώνησε, και το σχέδιο που του έστειλε τον εντυπωσίασε τόσο πολύ που ο Stern άρχισε να επικοινωνεί με κάθε εικονογράφο που του άρεσε στο Instagram, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή συλλογή από εικονογραφημένα πορτρέτα. Παρακάτω θα δείτε το video που δημιούργησε, αλλά και την gallery με τα πορτρέτα και τα σκίτσα.