Η Becca Saladin, η οποία είναι graphic designer και λάτρης της ιστορίας, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που απεικονίζουν πως θα ήταν σήμερα οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του παρελθόντος.
Aπό τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι την Κλεοπάτρα, τη Μόνα Λίζα και τον Abraham Lincoln. Η Becca Saladin από το Τέξας ξεκίνησε την εργασία της αυτή ένα χρόνο πριν και είδε τη δημοτικότητά της στο Instagram να μεγαλώνει ταχύτατα. «Ο σκοπός μου είναι πραγματικά να κρατήσω ζωντανό το πάθος των ανθρώπων για την ιστορία και να τους δείξω ότι οι άνθρωποι από το παρελθόν έκαναν τους ίδιους αγώνες και έζησαν τους ίδιους θρίαμβους που βιώνουμε και εμείς σήμερα», λέει η Becca.
«Η αντίδραση του κόσμου ήταν γρήγορη και αρκετά συναρπαστική. Οι περισσότεροι αισθάνονται πως έρχονται πιο κοντά σε αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες» αναφέρει η 29χρονη καλλιτέχνις στο. Ο σκοπός της είναι πραγματικά να κρατήσει ζωντανό το πάθος των ανθρώπων για την ιστορία και να τους δείξει ότι οι άνθρωποι από το παρελθόν αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους αγώνες και θριάμβους που κάνουμε και εμείς σήμερα.
Πηγή φωτογραφιών: Instagram/royalty_now_
Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Υπάρχει μία φράση που καταστρέφει τη σχέση ανεπανόρθωτα - Άπαξ και την πεις, δεν μπορείς να την πάρεις πίσω
- Αυτά τα 4 ζώδια θα πουν σύντομα “αντίο” στην μοναξιά - Κάτι καινούριο τους χτυπά την πόρτα
- Όταν η Πάμελα Άντερσον δέχτηκε αγωγή 5 εκατ. δολαρίων επειδή αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικό θρίλερ