GALLERY

«Murder Scene»: 10+1 σκίτσα αποτυπώνουν συγκλονιστικά την κακοποίηση των ζώων από το ανθρώπινο είδος


Εύα Καραμπάτσου

12 Ιουνίου 2020

«Murder Scene»: 10+1 σκίτσα αποτυπώνουν συγκλονιστικά την κακοποίηση των ζώων από το ανθρώπινο είδος

Στον απόηχο του σκληρού θανάτου εγκύου ελεφαντίνας, καλλιτέχνες και σκιτσογράφοι από όλο τον κόσμο προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν όλους μας με τις συγκλονιστικές τους δημιουργίες για την κακοποίηση και την κακομεταχείριση που υφίστανται όλα τα ζώα. 

Η τέχνη μπορεί πολλές φορές, να είναι άβολη για πολλούς ανθρώπους, αλλά αποτελεί και τη θλιβερή πραγματικότητα πολλών σε αυτόν τον κόσμο. Ίσως αυτή η τέχνη να μας κάνει να ξανασκεφτούμε τις ενέργειές μας και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο πιο ασφαλή για τα ζώα.

Ο καλλιτέχνης με το όνομα milkdongcomics στο Instagram έχει δημιουργήσει τα πιο συγκινητικά σκίτσα. Αυτές οι εικόνες δεν είναι απλώς τέχνη. Έχουν ένα βαρύ μήνυμα πίσω τους, που φορά στην κακοποίηση ζώων. Πολλοί από εμάς δεν σκεφτόμαστε καν όλους τους τρόπους κακομεταχείρισης των ζώων, που γίνονται από το ανθρώπινο είδος. Έτσι, αυτός ο καλλιτέχνης δημιούργησε ένα έργο που ονομάζεται "Murder Scene" για να μας σοκάρει και να μας τραβήξει την προσοχή, λέγοντάς μας ότι αυτά συμβαίνουν και είναι αληθινά.

Πηγή φωτογραφιών: Bored Panda

Δείτε μερικά από τα πιο συγκλονιστικά σκίτσα στη gallery παρακάτω: