GALLERY

«Wild Connections»: Η έκθεση του ζωολογικού κήπου στο San Antonio φιλοξενεί ζώα φτιαγμένα από τουβλάκια Lego


The Jennettes

20 Ιουλίου 2020

«Wild Connections»: Η έκθεση του ζωολογικού κήπου στο San Antonio φιλοξενεί ζώα φτιαγμένα από τουβλάκια Lego

Στον ζωολογικό κήπο του San Antonio δεν θα βρει κανείς τα συνηθισμένα ζώα. Τα ζώα σε αυτόν τον ζωολογικό κήπο είναι φτιαγμένα από τουβλάκια Lego κι ακόμα και τα πιο άγρια δεν είναι κλεισμένα σε κλουβιά.

Καθώς οι κήποι και τα πάρκα ανοίγουν στο κοινό, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου του San Antonio θέλησαν να προσελκύσουν το διστακτικό κοινό με ένα νέο, πρωτότυπο project, δημιουργώντας ρέπλικες άγριων και εξωτικών ζώων σε φυσική κλίμακα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά «γλυπτά» ζώων, φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από τουβλάκια Lego σε φυσικές στάσεις, χωρίς καν να βγουν από το αυτοκίνητό τους καθώς πρόκειται για έκθεση drive-through. Η δουλειά ήταν επίπονη και μόνο για ορισμένα ζώα, χρειάστηκαν πάνω από 50.000 τουβλάκια και 405 ώρες δουλειάς.

Η έκθεση "Wild Connections" δημιουργήθηκε από τον διάσημο νεοϋορκέζο καλλιτέχνη Sean Kenney που συνεργάζεται επαγγελματικά με την Lego. Η έκθεση, με πάνω από 30 γλυπτά θα διαρκέσει έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν πάνω από τρία εκατομμύρια τουβλάκια.

Πηγή φωτογραφιών: Boredpanda

Δείτε στη gallery παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά γλυπτά: