GALLERY

5+1 αποτυχημένες ιστορίες διασήμων λίγο πριν τη μεγάλη δόξα


Έλενα Κρητικού

19 Αυγούστου 2020

5+1 αποτυχημένες ιστορίες  διασήμων λίγο πριν τη μεγάλη δόξα

Πολλά ονόματα, πριν γίνουν ευρέως γνωστά και διάσημα, συνάντησαν μεγάλες αποτυχίες και εμπόδια στη ζωή τους. Κανείς δεν θα πίστευε ότι μπόρεσαν και έγιναν τόσο δημοφιλείς, μαθαίνοντας τις ιστορίες αποτυχίας τους. Ανάμεσά τους, οι Oprah Winfrey, J. K. Rowling, Vincent Van Gogh. Κι όμως, τα κατάφεραν κι ανέβηκαν ψηλά ακριβώς επειδή είχαν πολύ μεγάλη θέληση να τα καταφέρουν και δεν παραιτήθηκαν ποτέ παρά τα μεγάλα τείχη, που υψώνονταν μπροστά τους.

Οι άνθρωποι, που τα καταφέρνουν έπειτα από επαναλαμβανόμενες πτώσεις και αποτυχίες, θεωρείται ότι υπομένουν καλύτερα τις δυσκολίες της ζωής. Όσα άτομα έχουν γευτεί την αποτυχία, αναγκαστικά προσαρμόζονται σε νέες συνθήκες, κάνουν βήματα μετεξέλιξης και ουσιώδους αλλαγής. Οι ψυχολόγοι επιμένουν πως δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε τα μαγικά οφέλη μιας αποτυχίας. Μια αστοχία ωθεί τον εγκέφαλο προς την εξερεύνηση μιας αληθινής επιβράβευσης, που ενεργοποιεί τα δημιουργικότερα τμήματα του εγκεφάλου!

Στη gallery που ακολουθεί, μπορείτε να μάθετε τις αποτυχημένες ιστορίες 6 σημαντικών προσώπων, λίγο πριν την ανοδική τους πορεία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ oprah