GALLERY

Εκεί όπου η ευτυχία μεταφράζεται σε εικόνες: Φωτογράφος κατέγραψε τα πιο αληθινά χαμόγελα κι έκανε τη θετική ενέργεια viral


Έλενα Κρητικού

30 Σεπτεμβρίου 2020

Εκεί όπου η ευτυχία μεταφράζεται σε εικόνες: Φωτογράφος κατέγραψε τα πιο αληθινά χαμόγελα κι έκανε τη θετική ενέργεια viral

Η θετική ενέργεια σε μεταμορφώνει και σου αλλάζει ολόκληρη την κοσμοθεωρία. Εάν τη συναντήσεις διάχυτη σε κάποιο μέρος του πλανήτη, τότε αξίζει να τη μεταφέρεις σε όλο τον πλανήτη, προκειμένου να πολλαπλασιαστεί. 

Αυτό πιθανότατα σκέφτηκε ο φωτογράφος Bruno Pedro, ο οποίος λατρεύει τα ταξίδια, όπως και το να ανακαλύπτει τις αγαπημένες συνήθειες ενός λαού. Γεννημένος στην Πορτογαλία, ταξιδεύει συχνά στην Αφρική, αλλά το μέρος που έχει ερωτευτεί για την ενέργειά του, είναι η Μοζαμβίκη. Έτσι, σκέφτηκε πως η αποστολή του αυτή τη φορά, είναι να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο τις εικόνες που συναντάει κάθε φορά, πηγαίνοντας σε αυτό το μέρος. 

Ο τρόπος, που οι άνθρωποι ζουν εκεί, φέρει κάτι μαγικό αφού παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της καθημερινότητας, οι κάτοικοι φαίνεται πως αγνοούν το περιεχόμενο της λέξης "δυστυχία". Η θετική ενέργεια και το αβίαστο χαμόγελο είναι στο DNA αυτών των ανθρώπων και ο φωτογραφικός φακός το αποδεικνύει!

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το Bright Side, o Bruno σχολιάζει πως παρόλο που τα πάντα μπορεί να πηγαίνουν στραβά, οι άνθρωποι εκεί "φορούν" πάντα το χαμόγελό τους και αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει τόσο ξεχωριστούς. Τελικά δεν χρειάζονται πολλά για να νιώσει κανείς ευτυχισμένος! Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες με τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα, που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κάμερα! 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: © brunopedro.mz / Instagram