GALLERY

Οι stars που δεν έχουν social media ούτε καλή σχέση με την τεχνολογία


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2020

Οι stars που δεν έχουν social media ούτε καλή σχέση με την τεχνολογία

Η πρόσφατη δήλωση του Christopher Walken πως δεν είχε ποτέ υπολογιστή ή κινητό, και δεν έχει στείλει ποτέ γραπτό μήνυμα ή email, ίσως είναι ένα καλό σενάριο επιστημονικής φαντασίας για τους περισσότερους από εμάς. Ωστόσο, αρκετοί celebrities φαίνεται πως ακολουθούν παρόμοιο δρόμο όταν καλούνται να συμμορφωθούν με την εποχή και την τεχνολογία. Όταν ακούμε ότι κάποιος δεν τη χρησιμοποιεί ίσως μας ακούγεται περίεργο αλλά ακόμη και το 2020 υπάρχουν άνθρωποι, και μάλιστα διάσημοι, που συνειδητά θέλουν να απέχουν από την έκθεση στο Internet.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι παρακάτω προσωπικότητες, οι οποίες ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν πλατφόρμες όπως το Instagram και το Twitter για να προωθήσουν τις νέες τους δουλειές και να κρατήσουν επαφή με τους θαυμαστές τους, απέχουν. Ακόμη και η σχέση με το κινητό τους φαίνεται πως δεν είναι η καλύτερη αφού προτιμούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Η Angelina Jolie, η Jennifer Lawrence είναι μερικές από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood που προτιμούν να διατηρούν μια ιδιωτική ζωή, μακριά από την προβολή και την έκθεση που έρχεται με τα social media. Δεν άνοιξαν ποτέ κανέναν λογαριασμό σε καμία online πλατφόρμα και ο χρόνος δείχνει ότι δεν το έχουν μετανιώσει.

Δείτε ποιες είναι:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr