ΓΑΜΟΣ

Τι νυφικό σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σας


Αφροδίτη Σακκά

20 Ιουλίου 2017

wed.jpg

Διαβάστε εδώ: Οι γάμοι των it-Girls για το καλοκαίρι του 2017

Κριός

Tα νυφικά δεν είναι ακριβώς το στιλ της Κριού. Οι περισσότερες Κριοί αναζητούν κάτι που δεν θα έχει πολλή δαντέλα ή πολλή λεπτομέρεια -το νυφικό θα πρέπει να είναι απλό, καθαρό και ευκολοφόρετο. Προτιμάτε το λευκό από το κρεμ, όπως και κάτι μοντέρνο και όχι παραδοσιακό, αλλά και τις κοφτές γωνίες και καθαρές γραμμές.

Ταύρος

Oι Ταύροι λατρεύουν τα ψώνια για νυφικό. Είναι ένα ζώδιο που εκτιμά τις υφές και τα υφάσματα -και νυφικά που δείχνουν αλλά και σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. Μία Ταύρος λατρεύει την πολυτέλεια όσον αφορά την όραση αλλά και την αφή, ενώ τείνει να έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα florals. Αγαπούν τα διαχρονικά κομμάτια και όχι τα trends, όπως και τη θηλυκότητα.

Δίδυμος

Oι Δίδυμοι θέλουν κάτι ελαφρύ, ενώ τους αρέσει να κάνουν ένα mix από prints, υφές και υφάσματα. H νύφη Δίδυμος θέλει κάτι που να είναι διασκεδαστικό, να ξεχωρίζει στο πλήθος και να είναι κάτι μέσα στο οποίο μπορεί να κινηθεί εύκολα. Ένα αξεσουάρ με έντονο χρώμα ή ένα ζευγάρι παπούτσια θα κάνουν τη διαφορά για εκείνη, ενώ θα προτιμήσει ένα midi μήκος αν έχει τη δυνατότητα.

Καρκίνος

Η νύφη Καρκίνος λατρεύει τις αντίκες. Τα πάει ιδιαίτερα καλά με τη δαντέλα, όπως και με την ψηλή λαιμόκοψη -οτιδήποτε θα δώσει αυτό το retro feeling που της αρέσει. Θέλουν απαλότητα και τίποτα extravagant, όπως και σιλουέτες που τονίζεται η μέση και η γραμμή είναι A-line. Όσον αφορά τα κοσμήματα, όλες οι Δίδυμοι θα προτιμήσουν κάτι ασημένιο.

Λέων

Oι Λέοντες απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Είναι high fashion, λαμπεροί και αναζητούν κάτι που θα μείνει αξέχαστο και θα έχει αντίκτυπο. Όπως ένα statement φόρεμα με oversized κοσμήματα. Το έντονο δράμα και η μακριά ουρά ταιριάζει σε αυτό το ζώδιο, ενώ τους αρέσει να λαμπυρίζουν με χρυσές λεπτομέρειες και με headpieces που θα ταιριάζουν απόλυτα με τα μαλλιά τους -το οποίο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για μία Λέων.

Παρθένος

H Παρθένος είναι εκ φύσεως θηλυκή και εξαιρετικά κομψή. Απολαμβάνει τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, που θα κάνουν ένα φόρεμα να είναι μοναδικό. Θέλουν ένα look που θα είναι απλό και συγχρόνως θα τις κάνει να νιώθουν πραγματικές θεές. Αναζητούν ένα νυφικό που θα είναι καλοραμμένο, ποιοτικό και θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, ενώ θα τονίζει τη σιλουέτα και την κομψότητά τους.

Ζυγός

H Ζυγός είναι από τα πιο απαλά και θηλυκά ζώδια που τους ταιριάζουν τα αστραφτερά κεντήματα - το ζώδιο αυτό τείνει προς το σατέν και οτιδήποτε έχει μία μικρή δόση sex appeal. Η νύφη Ζυγός δεν φοβάται την υπερβολή. Σκεφτείτε, τι θα φορούσε η θεά Αφροδίτη για να πάει στην εκκλησία; Η Ζυγός δεν φοβάται ούτε την δαντέλα, αφού έχει μέσα το στοιχείο της θηλυκότητας. Τα πάει καλά με το τούλι και το διάφανο και την ενδιαφέρει πρώτα απ' όλα να υπάρχει χάρη, αλλά και συνοχή.

Σκορπιός

Μία Σκορπιός δεν θα φοβηθεί να είναι λίγο πιο edgy όσον αφορά το νυφικό της και θα ξεφύγει από το συνηθισμένο και το αναμενόμενο. Η Σκορπιός δεν είναι απαραίτητα boho -έχει μία δόση rock & roll και δεν φοβάται να κάνει statement ακόμα κι αν είναι ελαφρώς προκλητικό. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να θελήσει να προσθέσει αξεσουάρ όπως μία τολμηρή γόβα στιλέτο ή ένα μποτάκι. Άλλωστε, μόνο οι Σκορπιοί μπορούν να υποστηρίξουν looks που τα άλλα ζώδια δεν μπορούν.

Toξότης

Η Τοξότης θα θελήσει να τα κάνει όλα μεγάλα: ένα μεγάλο πάρτι, να καλέσει όλους όσους ξέρει -και το ίδιο θέλει να κάνει και με το νυφικό. Θέλει το νυφικό να έχει μία αίσθηση υπερβολικής αφθονίας και ενδεχομένως να θελήσει να αλλάξει φόρεμα όταν νυχτώσει. Ωστόσο, δεν θέλει να είναι πολύ sexy, σημασία για εκείνη έχει το σχήμα και η δομή -και όχι η υφή, για παράδειγμα. Το φόρεμα της νύφης Τοξότη θα πρέπει να συμβάλλει στην εμπειρία τους και να την κάνει πιο δυνατή.

Αιγόκερως

H νύφη Αιγόκερως θέλει να κάνει μία καλή επένδυση σε ένα καλοφτιαγμένο και ποιοτικό φόρεμα. Της αρέσουν τα όμορφα δομημένα και αρχιτεκτονικά σχέδια, ενώ της ταιριάζουν τα κοστούμια και τα jumpsuits. Δεν προτιμά τη δαντέλα ή τα διάφανα και θέλει η δομή του νυφικού τους να μείνει άθικτη καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Να υπάρχει ένα επαγγελματικό και συγχρόνως κομψό στοιχείο. Θα αποφύγουν να περάσουν ατέλειωτες ώρες διαλέγοντας νυφικό, αλλά θέλουν να είναι εξαιρετικής ποιότητας όπως και να 'χει.

Yδροχόος

H γυναίκα Υδροχόος θεωρείται η επαναστάτρια του ζωδιακού -γι' αυτό και δεν θα συμβιβαστεί με την οποιαδήποτε νόρμα. Δεν φοβάται να πάρει ρίσκα, όσον αφορά τη μόδα και τα πάνε πολύ καλά με τα ασύμμετρα και ιδιαίτερα μοναδικά κομμάτια. Επίσης, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της αλλαγής, οπότε ενδεχομένως να θέλουν να αλλάξουν φόρεμα κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Θα προτιμήσουν κάτι avant-garde, ενώ θα συνδυάσουν στιλ, σχήματα και εποχές σε ένα look -και θα το κάνουν να δουλέψει τέλεια.

Ιχθείς

Oι Ιχθείς είναι ζώδιο που τους αρέσει η φαντασία και ο ρομαντισμός. Γι΄αυτό το νυφικό τους θα μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από παραμύθι -εκτός κι αν ανήκουν στους Ιχθείς που προτιμούν το boho στιλ με μία δόση φαντασίας. Τα πάνε καλά με τα layers και τα αέρινα looks, ενώ θα αποφύγουν οτιδήποτε αυστηρό που έχει έλλειψη κίνησης. Όποια κι αν είναι τελικά η επιλογή τους, το μόνο σίγουρο είναι πως θα δεν θα της λείπει το έντονο ρομαντικό στοιχείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.