ΓΑΜΟΣ

Εκείνη 98, εκείνος 94. Γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο.


Αφροδίτη Σακκά

22 Αυγούστου 2017

13vows1-superjumbo.jpg

Χρόνο με το χρόνο, η κυρία Mokotoff και ο κύριος Mann γινόντουσαν όλο και πιο αγαπημένοι, έτσι, ένα βράδυ γυρνώντας από μία βραδιά στο Metropolitan Opera House, στο Manhattan, τον Ιούνιο, η Gertrude έκανε την πρόταση, όπως αναφέρει η New York Times.

"Του ζήτησα να με παντρευτεί," είπε γελώντας. "Είχα κουραστεί να τον κυνηγάω." Το ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 5 Αυγούστου στο Middletown City Hall, με 50 καλεσμένους φίλους και συγγενείς. Στις 20 Αυγούστου, η κυρία Mokotoff έγινε 99 χρονών. "Ε, είμαι 99, 98, είναι απλά ένας αριθμός," εξήγησε.

Ο κύριος Mann, που πριν ένα χρόνο πήρε το πτυχίο του στην ιστορία από το Mount St. Mary College του Newburgh της Νέας Υόρκης, συμφώνησε πως όσον αφορά το να είσαι ηλικιωμένος και να νιώθεις ηλικιωμένος, οι αριθμοί δεν προσθέτονται το ίδιο. "Η ηλικία δε σημαίνει τίποτα για εμένα ούτε για τη Gert," είπε στη New York Times. "Δεν τη βλέπουμε ως εμπόδιο. Κάνουμε ακόμα αυτό που θέλουμε στη ζωή."

Ο κύριος Mann, συνταξιούχος επιχειρηματίας και η κυρία Mokotoff, πρώην δήμαρχος του Middletown, είναι και οι δύο χήροι από τους προηγούμενους γάμους τους. 

Ο Vincent M. Mallozzi του New York Times, ακολούθησε ολόκληρη τη γαμήλια τελετή και το γαμήλιο πάρτι, καταγράφοντας την ιστορία των δύο αυτών εκπληκτικών ανθρώπων. Όπως αναφέρει στο κείμενό του, όταν ο γαμπρός ρωτήθηκε πώς πιστεύει πως θα αλλάξει η ζωή του μετά τον γάμο, εκείνος απάντησε: "Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει," παίρνοντας στο χέρι του, το χέρι της γυναίκας του. "Έχουμε κάνει ήδη τόσα πολλά μαζί και ας είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε και οι δύο πως κανείς μας δεν πρόκειται να βρει κάποιον άλλον," συνέχισε χαμογελώντας. "Οπότε από 'δω και πέρα, είμαστε οι δυο μας, μαζί, για τις τελευταίες μέρες που μας απομένουν."

Μπορείτε να βρείτε τη συγκινητική τους ιστορία ολόκληρη εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.