ΓΑΜΟΣ

InterCatering: Η Top επιλογή για τον γάμο των ονείρων σας!


JTeam

10 Απριλίου 2023

InterCatering: Η Top επιλογή για τον γάμο των ονείρων σας!
Είτε θέλετε να οργανώσετε μια κομψή γαμήλια δεξίωση είτε ένα συναρπαστικό γαμήλιο πάρτι, η InterCatering σας προσφέρει διαφορετικά στιλ μενού και σερβιρίσματος για να διαλέξετε ακριβώς αυτό που σας εκφράζει.

Πολλά στοιχεία συνθέτουν το παζλ μιας πετυχημένης δεξίωσης γάμου, ωστόσο το κυριότερο ίσως είναι η επιλογή του κατάλληλου catering με γαστρονομικές επιλογές που θα κάνουν αξιομνημόνευτη τη βραδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι το μενού είναι πάντα στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων! Η InterCatering με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο, είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει τις βασικές ανάγκες, επιθυμίες, διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις σας, ώστε να αποτυπώσει στο μενού ακριβώς αυτό που θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

Δημιουργική οικειότητα, από την InterCatering

Στην InterCatering θα βρείτε συνεργάτες που αφιερώνουν χρόνο να κατανοήσουν αυτό που χρειάζεστε, να προτείνουν λύσεις, να καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τη μεγάλη μέρα σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Επιλέξετε το food concept που επιθυμείτε, όπως σερβιριστό, buffet, cocktail food ή ακόμα και family style, με βάση τον χώρο και την αισθητική της γαμήλιας δεξίωσης σας, την εποχή και φυσικά τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Jenny.Gr

Ανεξαρτήτως budget, η γαστρονομική ικανοποίηση των παρευρισκόμενων είναι προαπαιτούμενο για την επιτυχία της δεξίωσής σας. Γι’ αυτό τον λόγο, οι άριστες γεύσεις και η εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας θα πρέπει να είναι χωρίς ενδοιασμό στις άμεσες προτεραιότητες σας. Τα πιάτα για ένα μενού γάμου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το προσωπικό γούστο, τις διατροφικές ιδιαιτερότητες και τις γευστικές προτιμήσεις των καλεσμένων σας, αλλά πάντα υπάρχουν δημοφιλείς επιλογές που γίνονται αποδεκτές με ενθουσιασμό απ’ όλους.

Οι οικείες γεύσεις βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο, με την Ελληνική και Μεσογειακή Κουζίνα να έχουν την πρωτοκαθεδρία υπό το πρίσμα μιας διαφορετικής δημιουργικής προσέγγισης. Αναβαθμίστε το γαμήλιο menu σας με την προσθήκη αγαπημένων πιάτων, εμπλουτίστε το buffet σας με food stations και live cooking, δίνοντας μια εντυπωσιακή και μοναδική πινελιά στη δεξίωση του γάμου σας. Αν επιλέξετε μια επίσημη δεξίωση με σερβιριστό μενού, μπορείτε να συνδυάστε κάθε πιάτο με το αντίστοιχο κρασί, για μια πινελιά κομψότητας και πολυτέλειας, απογειώνοντας έτσι τη γευστική απόλαυση.

Το late stand με street food είναι η τάση που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια. Mini hamburgers, hot dogs, τυλιχτά παραδοσιακά σουβλάκια και spaghetti σε ατομικά σκεύη είναι η ιδανική πρόταση όταν η δεξίωσή σας θέλετε να εξελιχθεί σε πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ακόμα μια ωραία έκπληξη είναι και το stand με ποικιλία επιδορπίων.

Βεβαίως, το τελευταίο trend που μπορεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή νότα στο γαμήλιο πάρτι σας, είναι τα cocktail vans, όπου έμπειροι bartenders δημιουργούν για εσάς υπέροχα welcome drinks και signature cocktails, τα οποία μπορούν βεβαίως να συνδυαστούν άψογα με mini bites και finger food.

Jenny.Gr

Μενού για όλους!

Η InterCatering δημιουργεί πιάτα από την Ελληνική αλλά και από τη Διεθνή Κουζίνα δίνοντάς σας την επιλογή να σχεδιάσετε το μενού που επιθυμείτε, ώστε να ικανοποιήσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Υπάρχουν επιλογές ακόμα και για εκείνους που έχουν διατροφικούς περιορισμούς, όπως χορτοφάγους, vegan, χωρίς γλουτένη, ώστε να διασφαλίσετε ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν το δείπνο τους με ευχαρίστηση και, αν υπάρχουν μικρά παιδιά, τότε ένα ξεχωριστό μενού θα εκτιμηθεί δεόντως.

Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, η εταιρεία διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που απαιτείται για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό μιας ξεχωριστής εκδήλωσης, όπως φυσικά είναι η δεξίωση ή -αν προτιμάτε- το πάρτι του γάμου σας! Η ομάδα της InterCatering θα σας καθοδηγήσει ώστε να συνθέσετε ένα tailor made menu, προσφέροντάς σας υπηρεσίες catering υψηλού επιπέδου ενώ, έχοντας αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίους χώρους στην Αττική, σας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις μετατρέποντας τη δεξίωση του γάμου σας σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι.

Jenny.Gr


INFO:

INTERCATERING
(+30) 2108946625
[email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.