ΓΑΜΟΣ

Thallo: Αιθέρια Βridal look με κοσμήματα βγαλμένα από παραμύθι


JTeam

1 Απριλίου 2023

Thallo: Αιθέρια Βridal look με κοσμήματα βγαλμένα από παραμύθι
Όλοι ξέρουμε πως τα κοσμήματα δίνουν τον απαραίτητο χαρακτήρα σε ένα look, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα bridal look.

Κάθε bride-to-be που έχει βρει το νυφικό των ονείρων της, γνωρίζει πως τα κοσμήματα και αξεσουάρ δίνουν αυτή τη ξεχωριστή μαγική πινελιά που χαρακτηρίζει το συνολικό bridal look. Αν θέλεις να ξεχωρίσεις αυτή τη σημαντική ημέρα και να είσαι μια κομψή νύφη, τα κοσμήματα της THALLO είναι αυτό το «μαγικό συστατικό» που θα απογειώσει το look σου.

Jenny.Gr

Υπέροχες επιλογές σε χρυσό και ασήμι σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Αισθησιακά και statement άνθη σε σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια και ευφάνταστα headpieces είναι εδώ για να ολοκληρώσουν το bridal look σου. Θηλυκή ανοιξιάτικη διάθεση, με αρχαιοελληνική αίγλη σε όλα τα σχέδια της THALLO, που σίγουρα θα θέλεις να συνεχίζεις να τα φοράς και μετά την ημέρα του γάμου σου.

Jenny.Gr

Άνθινα κοσμήματα και ευφάνταστα headpieces είναι εδώ για να ολοκληρώσουν το bridal look σου

Και μιας και μιλάμε για γάμο, δε θα μπορούσαν να λείπουν από την συλλογή της THALLO τα στέφανα και τα σετ γάμου. Για όσες bride-to-be θέλουν έναν παραμυθένιο γάμο με iconic κλασική αισθητική.

Jenny.Gr

INFO:

THALLO
Διεύθυνση Showroom:
Πλουτάρχου 25, Κολωνάκι, Αθήνα, 10675 Αττική, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +302107247763
[email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.